GNTM 4: Μοντέλο αποχώρησε οικειοθελώς από τον διαγωνισμό!

«Είναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω»

Μία ανατροπή είχε το αποψινό επεισόδιο του GNTM 4! Τα επίδοξα μοντέλα μπήκαν στο στούντιο για τη φωτογράφισή τους, αλλά λίγα δευτερόλεπτα αργότερα η Μελίνα ζήτησε να βγει έξω.

GNTM 4 -Νάσια Μάτσα: Οι συμβουλές του μοντέλου που εντυπωσίασαν

Όλοι θορυβήθηκαν και άρχισαν να αναρωτιούνται τι μπορεί να της συνέβη. Η Ζενεβιέβ ανέλαβε να της μιλήσει και πήγε κοντά της.

Μελίνα - Ζενεβιέβ


Όταν τη ρώτησε τι έχει εκείνη απάντησε: «Είναι κάτι που με βαραίνει πάρα πολύ και αναγκάζομαι να φύγω. Δεν μπορώ να διαχειριστώ το άγχος μου. Εδώ και δύο χρόνια δε μου έχει συμβεί, αλλά ο διαγωνισμός που δημιουργεί άγχος και πίεση και μου εμφανίστηκε ξανά. Με έπιασε ταχυκαρδία. Από τη στιγμή που δήλωσα πως θέλω να φύγω νιώθω πως μου έχει φύγει ένα μεγάλο άγχος. Είναι το σωστό timing. Πρέπει να φύγω και να το αντιμετωπίσω».

Αποχώρησε η Μελίνα


Λίγα λεπτά αργότερα επέστρεψαν στο σετ και η Ζεν ανακοίνωσε πως η Μελίνα θα αποχωρήσει για λόγους υγείας. Καποιοι από τους συμπαίκτες της έβαλαν τα κλάματα με το νεαρό μοντέλο να τους λέει: «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να σας αφήσω να κάνετε αυτό το ταξίδι χωρίς εμένα. Θα σας βλέπω. Μη στεναχωριέστε».

Δείτε όλα τα επεισόδια του GNTM 4

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top