Έλενα Ακρίτα: Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Φιλιππίδη και Τουμασάτου

Η αποκάλυψη για τη συνεργασία της με τον ηθοποιό

Δείτε ρεπορτάζ για τον Πέτρο Φιλιππίδη από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR

Μετά την άναρτησή της για τα ενσταντανέ με τον Πέτρο Φιλιππίδη το πρωί της Πέμπτης, η Έλενα Ακρίτα αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τον προφυλακισμένο ηθοποιό.  

Έλενα Ακρίτα: Η αιχμηρή απάντηση για τη φωτογραφία με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Όπως έγραψε στο Facebook, την περίοδο 2007-2008 συνεργάστηκε μαζί του στην τηλεοπτική σειρά Αν υπήρχες θα σε χώριζα στο Mega, που υπέγραφε σεναριακά με τον σύζυγό της, Γιώργο Κυρίτση.

Πέτρος Φιλιππίδης Έλενα Ακρίτα Γιώργος Κυρίτσης

Ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Έλενα Ακρίτα και τον Γιώργο Κυρίτση /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Η Έλενα Ακρίτα ανέφερε πως καμία ηθοποιός δε δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση, ωστόσο ο ηθοποιός φερόταν με αγένεια στη Μαριάννα Τουμασάτου.

Σύζυγος Πέτρου Φιλιππίδη:«Μέχρι τέλους μαζί. Θα πεθάνουμε μαζί!»

Αναλυτικά η ανάρτησή της

«Λατρεμένα πρωτόζωα, τρέξτε σάς βρήκα κι άλλη μου φωτογραφία με Φιλιππίδη. Θέατρο Μουσούρη 2007, όταν ο Γιώργος κι εγώ γράφαμε το σενάριο για την κωμωδία Αν υπήρχες θα σε χώριζα που πρωταγωνιστούσαν οι Φιλιππίδης, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασατου, Ελισαβετ Μουτάφη, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Βέρα Κρούσκα.

Για την ιστορία ούτε η Μαριάννα ούτε η Ελισάβετ ούτε άλλη ηθοποιός από το καστ παρενοχλήθηκαν σεξουαλικά. Βέβαια, η αγένεια και η έπαρση του στο πλατό είναι μια άλλη ιστορία.

Μια μικρή χαρακτηριστική λεπτομέρεια που θυμάμαι. Η Μαριάννα έχει ένα θέμα με τις τσίχλες. Δεν μπορεί να αντέξει άνθρωπο που μασάει τσίχλα μπροστά της - τρελή κουμπάρα έχω τι να πεις;

Ο Φιλιππίδης αυτό το ήξερε πολύ καλά, γιατί είχαν δουλέψει και στο θέατρο. Όποτε λοιπόν είχαν σκηνή μαζί, πήγαινε επίτηδες και μασούσε τσίχλα μπροστά της για να την εκνευρίσει, να την κάνει να χάσει τα λόγια της και να μην αποδώσει το ρόλο όπως θα ήθελε.

Χρόνια μετά γελούσαμε με την Μαριάννα και το Λιζάκι με αυτό το περιστατικό», αποκάλυψε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top