Eurovision – Ελλάδα: Το τρικ του Φωκά Ευαγγελινού που εντυπωσιάζει!

Για πρώτη φορά στην ιστορία του διαγωνισμού θα έχουμε green οθόνη

Το σκηνοθετικό εύρημα του Φωκά Ευαγγελινού έχει κλέψει τις εντυπώσεις στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας μετά τη δεύτερη πρόβα της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision!

eurovision - stefania

Όπου βλέπετε «πράσινο» είναι τo green box που τηλεοπτικά θα αντικατασταθεί με εντυπωσιακές εικόνες

Η Στεφανία και το «Last Dance» έκαναν τη δεύτερη πρόβα τους εν όψει του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2021, που είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη 20 Μαΐου, και οι εντυπώσεις των fans ήταν αποθεωτικές.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Γιώργο Παπαδόπουλο, Μάρκο Γιακουμόγλου και Κώστα Παυλόπουλο, με εντυπωσιακή φωνητική και χορευτική ακρίβεια, παρουσίασαν στη σκηνή του Ahoy Arena το «Last Dance» των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn.

Η ευρηματική σκηνοθετική ιδέα του creative director Φωκά Ευαγγελινού αφηγείται ένα ταξίδι «που όλοι μπορούμε να κάνουμε με όχημα τη φαντασία μας», μέσα από προηγμένα οπτικά εφέ και τεχνολογία που για πρώτη φορά παρουσιάζονται στον διαγωνισμό της Eurovision 2021

Ο Έλληνας χορογράφος έντυσε τους χορευτές με τρόπο που να χάνονται από τη ματιά του τηλεθεατή, με αποτέλεσμα να φαίνονται μόνο τα παντελόνια και τα παπούτσια τους.

Εμφάνιση Ελλάδας στη Eurovision

Η παρουσίαση του «Last Dance» είναι ένα σκηνοθετικό εγχείρημα με υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές, που προσφέρει στο τηλεοπτικό κοινό ένα εξαιρετικά θεαματικό αποτέλεσμα.

Τον σχεδιασμό του σκηνικού έχει κάνει ο Γιάννης Μουρίκης, ενώ τα αόρατα κοστούμια των χορευτών επιμελήθηκε ο Γιώργος Σεγρεδάκης.

Τα στοιχήματα δείχνουν ότι η Στεφανία Λυμπερακάκη περνάει στον τελικό της Eurovision 2021

Η Στεφανία έφτασε στο Ρότερνταμ από τη 15η θέση, σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων της Eurovision 2021. Ωστόσο, αμέσως μετά την πρώτη πρόβα, η ελληνική συμμετοχή σκαρφάλωσε τρεις θέσεις.

Eurovision 2021: Άνοδος για Ελλάδα και Κύπρο στα στοιχήματα!

Το «Last Dance» ανέβηκε κι άλλο και πλέον φιγουράρει στη δεκάδα του τελικού της Eurovision 2021. Η άνοδος αυτή, μάλιστα, ήρθε πριν ακόμη ανέβει η Στεφανία στη σκηνή για τη δεύτερη πρόβα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top