MasterChef 5: Σήμερα η τελευταία ασυλία & μία ακόμη αποχώρηση

Όσα θα δούμε στο 76ο επεισόδιο του MasterChef 5

Όσα θα δούμε στο 76ο επεισόδιο του MasterChef 5, την Τρίτη 11/5 στο Star

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 10/5 στο MasterChef 5, o Ιωάννης κατάφερε να βρει 13 από τα 30 υλικά που περιείχε το πιάτο και έτσι αναδείχθηκε νικητής στη δοκιμασία της Τυφλής Γευσιγνωσίας! 

Έτσι, πέρασε αυτόματα στην 8άδα, και θα παρακολουθεί τους συμπαίκτες του από τον εξώστη στη Δοκιμασία Αποχώρησης της Τρίτης 11/5.

MasterChef 5: Η νικήτρια oμάδα έκανε ποδαρικό στο μαγαζί του Κουτσόπουλου

Masterchef 5 trailer Τρίτης 11/5/2021

MasterChef 5: Δείτε το Trailer της Τρίτης 11/5/2021

Άλλη μια ευκαιρία, για μια ακόμα ασυλία, έρχεται από τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, με  ζητούμενο κάτι απλό μεν αλλά αρκετά απαιτητικό για τον χρόνο, που έχουν στη διάθεσή τους οι πέντε υποψήφιοι, Μαρίνα Ντεμολλάι, Διονύσιος Σαρακίνης, Νίκος Σκορδάκης, Παναγιώτης Τζαμαλής, Παύλος Χάππιλος. Είναι από τις στιγμές που η ελάχιστη έλλειψη  συγκέντρωσης μπορεί να αποβεί μοιραία, αφού η ασυλία είναι πολύτιμη σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού.

Οι παίκτες που πέρασαν στους top 8 του MasterChef  5

Οι παίκτες που πέρασαν στους top 8 του MasterChef  5

Το πιάτο του σημερινού καλεσμένου των τριών chef κριτών, Βασίλη Μουρατίδη, θα δυσκολέψει σε μεγάλο βαθμό τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση, που θα κληθούν να το αντιγράψουν, μετατρέποντας τη δοκιμασία σε πραγματικό μαγειρικό ντέρμπι!

Βασίλης Μουρατίδης


Η μέρα θα κλείσει με μια μελαγχολική αποχώρηση, που φέρνει δάκρυα και θλίψη στα πρόσωπα αρκετών αλλά και σκέψεις σχετικά με τα αποτελέσματα της στρατηγικής, που ακολουθούν κάποιοι.  

MASTERCHEF 5

MasterChef 5: Τέσσερις στον εξώστη και πέντε υποψήφιοι προς αποχώρηση;! Ή μήπως όχι; Υπομονή μέχρι σήμερα, στις 21:00!

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα θέματα για το MasterChef 5

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top