Χριστίνα Μπόμπα: Τα κιλά της εγκυμοσύνης, οι δυσκολίες και η μετακόμιση

Μπήκε στον 8ο μήνα της κύησης - Όσα είπε στο «Έλα Χαμογέλα»

Για την περίοδο της εγκυμοσύνης της, τις δυσκολίες που πέρασε και την προσωρινή μετακόμισή της με τον σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη, σε άλλο σπίτι πιο κοντά στη «Φάρμα», μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στο «Έλα Χαμογέλα», στη Σίσσυ Χρηστίδου και στους συνεργάτες της.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Άλλαξαν σπίτι λίγο πριν γίνουν γονείς

«Είμαι σε ένα σπίτι μέσα στο δάσος, πάνω στο βουνό. Είμαστε πολύ κοντά στα γυρίσματα, γιατί κι εγώ λόγω της δίδυμης κύησης, πρέπει να είμαι ξεκούραστη και στο σπίτι και για να μην είμαι συνέχεια μόνη μου, επειδή ο Σάκης έχει γυρίσματα όλη την ώρα, ήρθα εδώ για να είμαστε κοντά για λίγες ημέρες. Και να ξεφύγω και λίγο, γιατί με την κατάσταση αυτή δεν πάμε και πουθενά. Μου αρέσει πολύ η φύση και η ηρεμία, αλλά μόνιμα στη φύση δε νομίζω να τα κατάφερνα.

Σήμερα μπήκα στην πρώτη ημέρα του όγδοου μήνα, είμαστε προετοιμασμένοι. Ενώ δεν είχα καθόλου άγχος, άρχισα να σκέφτομαι πώς θα είναι με τα δύο μωράκια, πώς θα τα καταφέρω, παίρνω συμβουλές… Η χαρά μας και η ανυπομονησία μας είναι πολύ μεγάλη. Τα δωμάτια τα έχουμε παραγγείλει, αλλά δεν έχουν έρθει να τα σετάρουμε», είπε αρχικά η όμορφη Χριστίνα που σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της τα δύο της μωράκια.

μπόμπα έγλυος πόσα κιλά εχει παρει πότε γεννάει

Μπόμπα - Τανιμανίδης: Το ζευγάρι είναι full in love και ανυπομονεί να γνωρίσει τα δίδυμα κοριτσάκια του

«Με δυσκόλεψε ο πέμπτος μήνας, που μπήκα στο νοσοκομείο με κωλικούς. Εκεί φοβήθηκα πάρα πολύ. Δεν σχετιζόταν με τα μωρά, αλλά όταν σε πιάνει πόνος και είσαι έγκυος, αμέσως το μυαλό σου πάει μη συμβεί κάτι. Κατά τα άλλα, η εγκυμοσύνη ήταν πολύ ωραία, πολύ βατή και είχα καλή διάθεση. Οι ορμόνες με πιάσανε καλά, χαρούμενα και ζεν. Δεν έχω στείλει πουθενά τον Σάκη για τις λιγούρες μου. Έχω πολλές για γλυκά. Έχω πάρει 12 κιλά και μπορεί να έχω πάρει κι άλλα, εδώ στο βουνό που τρώω», είπε για την εγκυμοσύνη της η influencer.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top