Η Ελίφ χρησιμοποιεί κρυφά τον υπολογιστή για να βρει τη μητέρα της!

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Τετάρτη στις 17:40

Ο Σαφάκ βλέπει κλειστό το μαγαζί της Τουλάι κι αναρωτιέται τι έχει συμβεί. Όταν συναντάει τον Βεϊσέλ δεν καταφέρνει να πάρει μια απάντηση.  

Ο Ταρίκ πηγαίνει στο σπίτι της Ράνα, αλλά εκείνη δεν του ανοίγει. Ο Ταρίκ της λέει πως θέλει να της εξηγήσει γιατί ακύρωσε τα σχέδια τους.  

Δείτε το επεισόδιο της Ελίφ που προβλήθηκε από το STAR την Τρίτη 16/03

Η Τουλάι ανοίγει το μαγαζί της, αλλά το μυαλό της είναι στη Μελέκ. Αποφασίζει τελικά να κλείσει το μαγαζί και να πάει πάλι στο σπίτι της Ζουλιντέ. Η Τουλάι ευχαριστεί τη Ζουλιντέ επειδή φρόντισε τόσες μέρες τη Μελέκ, αλλά τώρα πρέπει να την πάρουν στο δικό τους σπίτι.  

Η Ελίφ θέλει να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή, που είναι στο γραφείο για να κάνει έρευνα για την οικογένειά της. Πριν ανοίξει τον υπολογιστή, τη βλέπει ο Κερέμ και η μικρή δεν του λέει τον πραγματικό λόγο, που βρίσκεται εκεί.

Ο Κερέμ ανοίγει τον υπολογιστή και βλέπει πως η Σουρεϊγιά ψάχνει για σπίτι. Η Σουρεϊγιά του εξηγεί πως θέλει να μετακομίσει γιατί δε θέλει να είναι βάρος στην οικογένεια κι ο Κερέμ την αποτρέπει και της λέει πως θα μείνει μαζί τους.

Η Ιντζί παίζει με τον Εμιρχάν και η Μελέκ τους παρακολουθεί και νομίζει πως βλέπει την Ελίφ.

Η Τουλάι ανησυχεί για τον Βεϊσέλ γιατί δεν έχει επιστρέψει σπίτι κι έχει το τηλέφωνο του κλειστό. Όταν επιστρέφει, της λέει πως κανένας στην παλιά τους γειτονιά δεν ξέρει που έχει πάει η Λεϊλά και η μητέρα της, οπότε δεν μπορούν να βρουν και τον Γιαχιά.

Η Ελίφ είναι αποφασισμένη να χρησιμοποιήσει τον υπολογιστή και περιμένει με υπομονή να τελειώσει ο Ταρίκ τη δουλειά του. Όταν φεύγει από το γραφείο ο Ταρίκ, η Ελίφ πηγαίνει και πληκτρολογεί το όνομα της μητέρας της.

Η Σουρεϊγιά βλέπει στο όνειρό της πως ο Κερέμ της εξομολογείται τον έρωτά του…

Δείτε περισσότερα για όλες τις σειρές που προβάλλονται στο Star

Διαβάστε όλα τα τελευταία media νέα από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top