MasterChef 5: Απόψε οι τελευταίες μονομαχίες για την τελική 24άδα

Δείτε το trailer του 11ου επεισοδίου του διαγωνισμού μαγειρικής

Άλλες έξι ποδιές έμειναν για να συμπληρωθεί η 24άδα των παικτών του φετινού MasterChef! Απόψε, Τετάρτη 10/2, οι υπόλοιποι 13 υποψήφιοι, που κατάφεραν να αποσπάσουν τα 2 «ναι», καλούνται μέσα σε 60 λεπτά να μαγειρέψουν το καλύτερό τους πιάτο, διεκδικώντας μία και μόνο άσπρη ποδιά.

Έμπνευση, ανταγωνισμός, αυθεντικότητα, ήθος και ευρηματικότητα, είναι τα ζητούμενα. Ο δημιουργός του πιάτου, που θα έρθει μπροστά στους κριτές για δοκιμή με όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά αλλά κυρίως με ξεχωριστή νοστιμιά, θα περάσει κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef 5. Δυστυχώς, η τύχη δε θα τους ευνοήσει όλους και κάποιοι θα αποχωρήσουν οριστικά, κάνοντας το ταξίδι τους στην κουζίνα του MasterChef 5 μια δυνατή ανάμνηση.

Οι υπόλοιποι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πολύ δυνατή μονομαχία. Δέκα παίκτες θα κληθούν να σχηματίσουν ζευγάρια και να δώσουν – ανά δύο – μία αξέχαστη μαγειρική «μονομαχία» με τους αντιπάλους τους.

Η στιγμή αυτή, λίγο πριν το τελικό ξεκαθάρισμα, θυμίζει την εύθραυστη γαλήνη λίγο πριν την καταιγίδα. Η καθαρή κρίση, το χιούμορ και η πάντα καλή διάθεση των κριτών όμως, ελαφρύνουν την ατμόσφαιρά, όταν χρειάζεται.

MasterChef 5: Πήρε φωτιά το υλικό του Αντώνη - Η αντίδραση του Κοντιζά

Ποιος ή ποια θα φύγει με την ποδιά;

MasterChef 5 - Πάνος Ιωαννίδης: «Κάνε την ποδιά να αξίζει!»

Οι τρεις καταξιωμένοι chef – κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, αναζητούν πιάτα που συνδυάζουν εμφάνιση, τεχνική, γεύση και όλα αυτά στον σωστό χρόνο! 

κριτές masterchef 5 trailer

Το bootcamp συνεχίζεται, με τους διαγωνιζόμενους να τα δίνουν όλα για μια θέση στον μεγαλύτερο διαγωνισμό μαγειρικής.

Ποιος θα «κάψει» έναν – έναν τους αντιπάλους του; Ποιος θα αντέξει μέχρι το τέλος; Ποιος θα γευθεί τη νίκη; Ποιος θα είναι ο επόμενος Έλληνας MasterChef;

MasterChef 5 Trailer

Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη & Παρασκευή στις 21:00

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 5

Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top