The Bachelor: Παναγιώτης-Νικολέττα διαψεύδουν τα σενάρια χωρισμού

Το κοινό τους μήνυμα στα social media

Λίγες ώρες μετά τον τελικό του «The Bachelor» το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η παίκτρια που επέλεξε για σύντροφό του, Νικολέττα Τσομπανίδου, δεν είναι πια μαζί

The Bachelor: Η πρώτη κοινή συνέντευξη του Παναγιώτη και της Νικολέττας

Το μεσημέρι του Σαββάτου το όμορφο ζευγάρι έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Παρότι φανερά ερωτευμένοι μίλησαν για τη σχέση τους, υπήρξε νέα παραφιλολογία που ήθελε τον πρώτο Έλληνα bachelor τελικά να βρίσκεται σε σχέση με τη Μαρίνα, που αποχώρησε από το παιχνίδι. 

Το βράδυ της Κυριακής, 48 ώρες μετά την προβολή του τελικού, το ζευγάρι θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Έτσι δημοσίευσαν στο Instagram βιντεάκι όπου διαψεύδουν τα πάντα, ενημερώνοντας τους followers τους ότι είναι μαζί και αγαπημένοι. 

The Bachelor: Η σπόντα της Βίβιαν για τον Παναγιώτη και τη Νικολέττα

«Καλησπέρα παιδιά τι κάνετε; Λοιπόν, σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας. Όλο αυτό που ζήσαμε ήταν πολύ δυνατό και όμορφο, εγώ προσωπικά σας εύχομαι καλές γιορτές, να έχετε την υγεία σας, να προσέχουμε όλοι αυτό το διάστημα και εύχομαι ότι καλύτερο», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος με την Νικολέττα να δηλώνει: «Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την στήριξή σας. Τα μηνύματα είναι πάρα πολλά, προσπαθούμε να απαντήσουμε σε όλα αλλά να ξέρετε ότι είμαστε καλά. Μην ακούτε γενικότερα ότι βγαίνει. Φιλάκια πολλά», είπαν τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Νικόλ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top