Η απόλυτη ανατροπή στο GNTM! Τι συνέβη με την αποχώρηση;

Η παρέμβαση του Γιώργου Καράβα για την αποχώρηση από το GNTM

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM ήταν γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές που δεν έχουμε ξαναδεί!

Μετά την παρεξήγηση των παιδιών με τον coach Γιώργο Καράβα, εκείνος εμφανίστηκε φανερά ενοχλημένος μαζί τους και το εξέφρασε.

GNTM - Τα σχόλια που ενόχλησαν τον Καράβα: «Δεν το συγχωρώ. Είναι ανεπίτρεπτο»

Αυτό είχε σαν συνέπεια οι κριτές να δώσουν ένα «μάθημα» στα παιδιά και να τους βάλουν να αποφασίσουν μόνοι τους για το ποια φωτογραφία θα φτάσει στο πλατό… Η Βίκυ Καγιά όταν είδε τις φωτογραφίες τους απογοητεύτηκε!

«Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω. Σας το λέω σαν... ό,τι ιδιότητα έχω σε αυτή τη ζωή. Σήμερα έχω πάθει μεγάλο πρόβλημα!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Δημήτρης Σκουλός με τη σειρά του τούς εξήγησε πόσο σημαντικός είναι ο ρόλος των κριτών, ενώ τους είπε πως οι φωτογραφίες που επιλέγουν είναι για το καλό τους.

Η Ζενεβιέβ φανερά ενοχλημένη πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να μας εμπιστεύεστε λιγάκι παραπάνω, γιατί δεν είμαστε εδώ για να σας εκθέσουμε. Είμαστε εδώ για να σας εκθειάσουμε! Εγώ θέλω να βλέπω τα πιο όμορφα παιδιά μπροστά μου, πιο όμορφα εκεί στο μόνιτορ!»

Στη συνέχεια, όταν τα παιδιά έφυγαν για λίγο από το πλατό, για να αποφασίσουν οι κριτές ποιος θα αποχώρησει, ο Γιώργος Καράβας θέλησε να κάνει τη δική του παρέμβαση. Ζήτησε από τους κριτές να μην αποχωρήσει κανένας σήμερα, επειδή νιώθει υπεύθυνος για όλο αυτό που συνέβη.

Τελικά οι κριτές συμφώνησαν και για πρώτη φορά στο GNTM η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε στα παιδιά ότι δε θα πάρει κανείς την καλύτερη φωτογραφία και δε θα υπάρξει αποχώρηση!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο 24 του Greece's Next Top Model 3

Δείτε όλα τα επεισόδια του Greece’s Next Top Model 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top