Elif: Οι αστυνομικοί κάνουν ερωτήσεις στην Ελίφ για το ατύχημα της Ρεϊχάν

Δείτε τι θα συμβεί την Παρασκευή στις 17.30

Η Παρλά πηγαίνει στο νοσοκομείο για να δει τι κάνει η Ρεϊχάν και φυσικά ο Κερέμ. Θυμώνει επειδή εκείνος είναι εξαιρετικά ανήσυχος για την πορεία της υγείας της Ρεϊχάν. Η Παρλά αποκαλεί τη Ρεϊχάν συνέχεια “υπηρέτρια” και ο Κερέμ αγανακτά και της μιλάει άσχημα προειδοποιώντας της από εδώ και πέρα όταν θα μιλάει για τη Ρεϊχάν. Της απαγορεύει να την αποκαλεί υποτιμητικά “υπηρέτρια”.  Η Παρλά φεύγει από το νοσοκομείο σίγουρη πια πως ο Κερέμ είναι ερωτευμένος με τη Ρεϊχάν.  Σκέφτεται πως πρέπει να βρει έναν τρόπο να στείλει τη Ρεϊχάν πίσω στο χωριό της.

Η Μπιρτσέ αφήνει τα σχέδια της στο γραφείο του Γιουνούς.  Η Ρεϊχάν δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της αλλά η ζωή της δεν κινδυνεύει πλέον. Ο Κερέμ ενημερώνει τη Ματσιντέ και εκείνη μοιράζεται τα καλά νέα με τη Γιλντίζ. Ο Γιουνούς επιλέγει το σχέδιο της Μπιρτσέ αν και βρίσκει πάλι έναν λόγο για να την επιπλήξει.  Η Γιλντίζ λέει στη Βιλντάν τα νέα για την υγεία της Ρεϊχάν και εκείνη δυσαρεστείται γιατί σκέφτεται πως η επιστροφή της Ρεϊχάν στο σπίτι θα δημιουργήσει νέα προβλήματα.

Τρομοκρατείται όταν η Γιλντίζ λέει πως αργά ή γρήγορα η αστυνομία θα βρει αυτόν που χτύπησε με το αυτοκίνητο του τη Ρεϊχάν. Ο Ταρίκ εξακολουθεί να πιστεύει πως η Ρεϊχάν δεν θα επιβιώσει και η Βιλντάν δεν τολμάει να του πει πως η κατάσταση της κοπέλας βελτιώνεται.  Οι αστυνομικοί κάνουν ερωτήσεις στην Ελίφ για τις συνθήκες του ατυχήματος.

Η Ελίφ θυμάται το χρώμα και το μέγεθος του αυτοκινήτου. Ήταν ένα μαύρο, συνηθισμένο, καινούριο αυτοκίνητο. Η Ελίφ πηγαίνει στο δωμάτιο, που νοσηλεύεται η Ρεϊχάν και της μιλάει. Αν και η κοπέλα δεν έχει ανοίξει ακόμα τα μάτια της, η Ελίφ πιστεύει πως μπορεί να την ακούσει.  Η Χουμεϊρά είναι με το μέρος της Παρλά όσον αφορά το θέμα της Ρεϊχάν. Πιστεύουν πως η Ρεϊχάν θα έπρεπε να λαμβάνει τη συμπεριφορά, που της αξίζει ανάλογα με τη θέση της.

Η Χουμεϊρά συμφωνεί με τις ανησυχίες της Παρλά. Στο δείπνο ο Ταρίκ ρωτάει για την κατάσταση της Ρεϊχάν.  Η Τουλάι επισκέπτεται τη Ζουλιντέ και της δίνει ένα δώρο για τον Εμιρχάν, ένα κουτί μπογιές.  Στο νοσοκομείο ο Κερέμ μιλάει με την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για το σχολείο και η μικρή δείχνει τη λύπη της. Ο Κερέμ δεν καταλαβαίνει γιατί νιώθει έτσι.  Ο Κερέμ πηγαίνει στο δωμάτιο της Ρεϊχάν και εκείνη ανοίγει τα μάτια της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top