Elif: Η κατάσταση της Ρεϊχάν είναι κρίσιμη

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.30 στο Star

Η κατάσταση της Ρεϊχάν είναι κρίσιμη. Η Ελίφ προσεύχεται να πάνε όλα καλά. Ο Κερέμ έχει τύψεις γιατί την τελευταία φορά, που είδε την κοπέλα δεν της φέρθηκε καλά.  Ο Ταρίκ πηγαίνει τη Ματσιντέ στο νοσοκομείο και η Ελίφ τον βλέπει και τρομάζει γιατί τώρα ξέρει πως έκανε ό,τι είπε, έκανε κακό στη Ρεϊχάν. Η Χουμεϊρά δεν βρίσκει κανέναν στο σπίτι και ανησυχεί. Καλεί τη μητέρα της αλλά το τηλέφωνο της είναι κλειστό. Η Βιλντάν την ενημερώνει για το τι συνέβη.

Η Χουμεϊρά θυμώνει επειδή εκείνη είναι άρρωστη και η μητέρα της πήγε στο νοσοκομείο και την άφησε ολομόναχη. Στο νοσοκομείο η Ματσιντέ νιώθει ζαλάδα και ο Κερέμ με τη Γιλντίζ τη μεταφέρουν σε ένα δωμάτιο. Ο Ταρίκ μένει μόνος με την Ελίφ και την απειλεί ξανά. Η Ζουλιντέ και ο Εμιρχάν πηγαίνουν να ψωνίσουν σχολικά είδη. Η Ζουλιντέ λέει στον γιο της πως τα λεφτά της τα έδωσε η θεία του Βιλντάν όποτε μπορεί να το θεωρήσει ως το δώρο της. 

Ο Ταρίκ επιστρέφει στη δουλειά του. Η Ματσιντέ και η Γιλντίζ φεύγουν και εκείνες από το νοσοκομείο. Ο Κερέμ και η Ελίφ περιμένουν νεότερα για την υγεία της Ρεϊχάν. Η Ελίφ είναι λυπημένη και λέει πως δεν θέλει η Ρεϊχάν να πεθάνει όπως η μητέρα της.  Η νοσοκόμα λέει στον Κερέμ πως η Ρεϊχάν χρειάζεται αίμα και ο Κερέμ δέχεται με χαρά να γίνει αιμοδότης. Η Χουμεϊρά νιώθει απαίσια και δεν μπορεί να συγχωρήσει τη μητέρα της επειδή πήγε στο νοσοκομείο και την άφησε μόνη. Η Ματσιντέ είναι σκληρή μαζί της και τη μαλώνει, λέγοντας της πως η Ρεϊχάν δεν έχει συνέλθει ακόμα και εκείνη κάνει σαν κακομαθημένο κοριτσάκι.  Η Βιλντάν παρακολουθεί τα πάντα και της αρέσει όταν βλέπει την οικογένεια διχασμένη και όποτε μπορεί βάζει και αυτή το χεράκι της προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο γιατρός λέει στον Κερέμ πως η Ρεϊχάν είναι καλύτερα αλλά χρειάζεται λίγο χρόνο μέχρι να ανακτήσει τις αισθήσεις της. Η Ματσιντέ είναι στο δωμάτιό της και δεν νιώθει καλά. Η Γιλντίζ της φέρνει το φάρμακό της και η Ματσιντέ της λέει πως δεν ήταν καλή μητέρα γιατί η κόρη της είναι δυστυχισμένη. Η Χουμεϊρά προσπαθεί να συνέλθει και υπόσχεται στον εαυτό της από εδώ και πέρα να είναι πιο δυνατή…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top