«Κόβεται» γνωστή εκπομπή και οι παρουσιαστές το έμαθαν με ένα SMS!

Ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς σταματούν λίγο μετά την πρεμιέρα

Πέρασαν δύο εβδομάδες από την πρεμιέρα της εκπομπής «Απόψε μόνο» στο Mega του Λάμπρου Φισφή και του Δημήτρη Μακαλιά και όπως φαίνεται ολοκληρώθηκε.

Οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού όπως όλα δείχνουν βγάζουν εκτός προγράμματος το συγκεκριμένο project.

Κρατερός Κατσούλης

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Δευτέρας, στον «αέρα» της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» οι παρουσιαστές είχαν συμφωνήσει να γυρίσουν συνολικά 12 επεισόδια.

Όπως είναι γνωστό προβλήθηκαν τα δύο πρώτα επεισόδια και το τρίτο ήταν προγραμματισμένο να γυριστεί αύριο, Τρίτη (03/11). Τα πράγματα άλλαξαν και σύμφωνα με όσα είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, ο Λάμπρος Φισφής και ο Δημήτρης Μακαλιάς ενημερώθηκαν με ένα μήνυμα από τον σταθμό να μην πάνε στο γύρισμα και θα κάνουν ένα ραντεβού για να συζητήσουν και πάλι.

Ο λόγος της διακοπής της εκπομπής είναι οικονομικός και έχει να κάνει με μείωση budget που ζητά το Mega, αλλά μέχρι στιγμής καμία από τις δυο πλευρές δε φαίνεται να το επιβεβαιώνει.

Ο Κρατερός Κατσούλης λυπήθηκε στο άκουσμα αυτής της είδησης και έσπευσε να στείλε ένα μήνυμα στον καλό του φίλο, Δημήτρη Μακαλιά.
 «Δημήτρη, αυτές οι μέρες δε σε πήγαν καλά ρε φίλε. Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή του και οικογενειακά και άλλα. Περαστικά να πω, ξέρει εκείνος πού, τι και πώς. Καλή δύναμη. Καμιά φορά έρχονται όλα μαζεμένα. Υπομονή, κουράγιο, όλα θα περάσουν και θα γίνουν όπως πρέπει».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top