Τσιμτσιλή: Ο λόγος που δεν πηγαίνει στις εκπομπές του Παπαδόπουλου

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο ίδιος

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στους δημοσιογράφους για τους καλεσμένους της εκπομπής του, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε γιατί δεν πηγαίνει η ίδια.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος ρωτήθηκε για τους καλεσμένους και αν φέτος θα δούμε κάποιους καλλιτέχνες που δεν έχουν εμφανιστεί μέχρι σήμερα, όπως ο Γιάννης Πλούταρχος, εκείνος απάντησε:

«Στην εκπομπή εννοείται ότι έχουμε βάλει πολύ λιγότερο κόσμο, το ένα πέμπτο του κόσμου που βάζαμε. Παλιά, σε πολλές εκπομπές ήμασταν 150 άτομα. Τώρα είμαστε 8-10 άτομα. Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που δεν θέλουν να έρθουν και κάποιοι που δεν θέλω εγώ να έρθουν».

Η Σταματίνα μέσα από την εκπομπή της «Happy Day» είπε: «Θέλω να κάνω μια εξομολόγηση που θα την ακούσει και η μαμά μου, η οποία λατρεύει τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την εκπομπή του. Είδατε που είπε ο Σπύρος Παπαδόπουλος ότι είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν τους θέλουμε και δεν τους καλούμε και κάποιοι άλλοι που δεν μας έρχονται ποτέ. Θέλω να κάνω μια παραδοχή γιατί εγώ ανήκω στη δεύτερη κατηγορία, αυτών που δεν έχουν πάει ποτέ και δεν θέλουν. Είναι επειδή δεν αντέχω τις τόσες ώρες που γίνονται τα γυρίσματα».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top