Borat: Ο… πρωτότυπος τρόπος για να προωθήσει την ταινία του!

Τεράστια αγάλματά του σε Λονδίνο και Σίδνεϋ

Το 2006 έκανε πάταγο ως ο… ιδιόρρυθμος ρεπόρτερ Borat από το Καζακστάν που τρόλαρε απίστευτα τους Αμερικανούς.

Η ταινία συζητήθηκε όσο καμία άλλη κι έγινε blockbuster, κάνοντας τον ήδη γνωστό στη Μεγάλη Βρετανία κωμικό Σάσα Μπάρον Κοέν, διάσημο ανά τον πλανήτη.

14 χρόνια μετά, ο Borat επιστρέφει κι εν μέσω πανδημίας βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να προωθήσει το sequel της ταινίας του με τίτλο «Borat Subsequent Moviefilm».

Το πρωί της Πέμπτης ένα γιγάντιο φουσκωτό άγαλμα του Borat, επέπλευσε για λίγη ώρα στον ποταμό Τάμεση του Λονδίνου. Το άγαλμα ύψους 12 μέτρων ταξίδεψε από την Tower Bridge στο London Eye και πάλι πίσω.

Borat 2: Η νέα ταινία με τον Σάσα Μπάρον Κοέν είναι γεγονός

Στο σκάφος υπήρχε μια τεράστια σημαία του Καζακστάν, αλλά και η φράση «Φορέστε μάσκα σώστε ζωές».

Λίγες ώρες πριν, στη διάσημη παραλία Bondi του Σίδνεϋ, ένα αντίστοιχο άγαλμα έκανε την εμφάνισή του για 24 ώρες, προκαλώντας τον ενθουσιασμό των λουόμενων.

Λόγω της πανδημίας, η νέα ταινία δε θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες, αλλά θα προβληθεί διαδικτυακά μέσω live streaming.

Σκάνδαλο Τζουλιάνι

Εν τω μεταξύ μια μέρα πριν από την επίσημη πρεμιέρα έχει γίνει σάλος με την επίμαχη σκηνή του πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης και συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντολφ Τζουλιάνι.

Στην εν λόγω σκηνή η ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα που υποδύεται την κόρη του Borat, προσποιείται μια συντηρητική δημοσιογράφο, η οποία παίρνει συνέντευξη από τον Τζουλιάνι στη σουίτα ξενοδοχείου γεμάτο κρυφές κάμερες τον περασμένο Ιούλιο.

Μετά τη συνέντευξη η νεαρή «δημοσιογράφος» προτείνει στον Τζουλιάνι να πιουν ένα ποτό. Τότε εκείνος βγάζει το μικρόφωνο και φαίνεται να βάζει το χέρι μέσα στο παντελόνι του, την ώρα που είναι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι.

Εκείνη τη στιγμή, μπαίνει μέσα στο δωμάτιο ο Borat φωνάζοντας: «Είναι μόλις 15. Πολύ μεγάλη για εσένα. Πάρε εμένα αντί για αυτήν». «Δε σε θέλω», ακούγεται να απαντά ο Τζουλιάνι στην επίμαχη σκηνή!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top