Καινούργιου: Η σχέση της με τον διευθυντή του γηροκομείου που αυτοκτόνησε!

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της

Σοκ προκάλεσε το βράδυ της Τετάρτης η είδηση πως ο Δημήτρης Καμπανάρος, διευθυντής του γηροκομείου στον Άγιο Στέφανο που είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του. 

Θλίψη για τον ιδιοκτήτη γηροκομείου - Είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό

Το πρωί της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της ανέφερε πως γνώριζε τον διευθυντή. Τις τελευταίες εβδομάδες μιλούσε μαζί του για ένα προσωπικό της θέμα και όταν άκουσε την είδηση πως αυτοκτόνησε σοκαρίστηκε.

«Έχω στεναχωρηθεί πολύ από χθες. Το συγκεκριμένο παιδί, τον Δημήτρη Καμπανάρο τον γνώριζα. Έχω ένα προσωπικό θέμα με τον άντρα της γιαγιάς μου, μου τον σύστησε η Έλενα Πολυκάρπου και μιλούσαμε για δυο εβδομάδες συνέχεια να μου εξηγήσει τα πάντα για τα γηροκομεία. Μέχρι και προχθές ανταλλάσσαμε μηνύματα για να με ρωτήσει για τον σύζυγό της γιαγιάς μου. Ήταν πολύ γλυκός, μου εξήγησε πως γίνεται η διαδικασία στα γηροκομεία και πόσο αγαπούσε εκείνος τη δουλειά του. Ζούσε γι’ αυτό. Με έπιασε η καρδιά μου. Δυο εβδομάδες που μιλούσαμε έλεγα «τι γλυκός άνθρωπος» και μόλις έμαθα αυτό τρελάθηκα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top