Elif: Το χέρι της Ελίφ αιμορραγεί και η Ρεϊχάν περιποιείται το τραύμα της

Συντoνιστείτε στο Star για να δείτε τι θα συμβεί την Παρασκευή στις 17.30

Η Ματσιντέ θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την αστυνομία σχετικά με την Ελίφ. Η Ελίφ είναι φοβισμένη και η Ρεϊχάν της λέει πως μπορεί να εμπιστευθεί τη Ματσιντέ γιατί είναι καλή. Η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κoριτσάκι είναι φοβισμένο και η Ματσιντέ αποφασίζει να μην καλέσει την αστυνομία γιατί φοβάται πως θα τρομάξει περισσότερο. Η Ματσιντέ αποφασίζει να κρατήσουν κοντά τους την Ελίφ και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα. Η μητέρα του Εμιρχάν δέχεται ένα τηλεφώνημα για δουλειά σε ένα λογιστήριο. Η Γιλντίζ προσπαθεί να φροντίσει την Ελίφ αλλά εκείνη εξακολουθεί να φοβάται. Εμπιστεύεται μόνο τη Ρεϊχάν.

Ο Μουστάφα λέει στη Ματσιντέ πως τον ειδοποίησαν από ένα ορφανοτροφείο πως υπάρχει ένα κoριτσάκι, που θα μπορούσε να είναι η Ελίφ. Η Ματσιντέ του ζητάει να πάει αμέσως να το εξακριβώσει. Η Ρεϊχάν φροντίζει την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένειά της. Η Ελίφ είναι θλιμμένη και η Ρεϊχάν σταματάει τις ερωτήσεις. Η Γιλντίζ ψάχνει παντού τη Βιλντάν για να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού. Η Λεμάν μιλάει στον Σαφάκ για μια κοπέλα για να παντρευτεί. Ο Σαφάκ της λέει πως δεν θέλει να παντρευτεί μια κοπέλα, που θα του βρει η μητέρα του. Στην κουζίνα η Ρεϊχάν δίνει ένα ποτήρι γάλα στην Ελίφ και η Γιλντίζ λέει πως επέστρεψε η Βιλντάν.

Στο άκουσμα του ονόματος, η Ελίφ παγώνει και πέφτει το ποτήρι από τα χέρια της. Το χέρι της αιμορραγεί και η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν προβληματίζει τη Γιλντίζ. Μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί της Τουλάι αλλά έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη κατάσταση. Η μητέρα του Εμιρχάν δεν καταφέρνει να πάρει τη δουλειά στο λογιστήριο. Επιστρέφοντας σπίτι της συναντάει τον Σαφάκ...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top