Elif: Η Ρεϊχάν φτιάχνει σούπα για την Ελίφ, αλλά εκείνη δεν την ακουμπάει

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Πέμπτη στις 17.30 στο Star

Η Παρλά πηγαίνει με τον Κερέμ να συναντήσουν κάποιους φίλους τους. Η Παρλά μιλάει για διακοπές, γιοτ, δεξιώσεις και ο Κερέμ, αν και είναι πλούσιος, δεν ενδιαφέρεται καθόλου για όλα αυτά. Η Ιντζί κάνει δώρο στον Εμιρχάν ένα φορτηγάκι και εκείνος τρελαίνεται από τη χαρά του. Η Ιντζί του λέει πως μπορεί να παίζει με τους φίλους του και ο μικρός της απαντάει πως δεν έχει φίλους και στεναχωρημένος αφήνει το παιχνίδι του και πηγαίνει σπίτι του. Η Ιντζί δεν καταλαβαίνει γιατί είναι τόσο λυπημένος. Η Ρεϊχάν φτιάχνει σούπα για την Ελίφ. Η μικρή στην αρχή δεν την ακουμπάει αλλά φαίνεται πολύ νόστιμη.

Η Ρεϊχάν πηγαίνει να σηκώσει το τηλέφωνο, που χτυπάει και η Ελίφ δεν αντιστέκεται άλλο και τρώει όλο το φαγητό της. Η Ρεϊχάν την παρακολουθεί διακριτικά από την πόρτα της κουζίνας. Η Χουμεϊρά επισκέπτεται τον Ταρίκ στην εταιρία και του λέει πως βρήκε έναν σπουδαίο γιατρό, που της δίνει πολλές ελπίδες για να αποκτήσουν παιδί. Ο Ταρίκ έχει χάσει τις ελπίδες του και δεν μοιράζεται τον ενθουσιασμό της. Αρνείται μάλιστα να πάει να δει τον γιατρό λέγοντας πως έχουν προσπαθήσει τόσες φορές και δεν θέλει να ξαναπεράσει από την ίδια διαδικασία. Τσακώνονται όταν μπαίνει ο Κερέμ. Καταλαβαίνει πως κάτι συμβαίνει αλλά το ζευγάρι υποκρίνεται πως όλα είναι καλά. Ο Εμιρχάν λέει στη μητέρα του πως του λείπει το παλιό τους σπίτι και εκείνη του λέει πως σύντομα θα συνηθίσει τη νέα τους γειτονιά. Την ίδια ώρα η Ιντζί μιλάει στην Τουλάι για την παράξενη συμπεριφορά του Εμιρχάν.

Η Ελίφ αισθάνεται άσχημα γιατί σκέφτεται τη Βιλντάν και πως θα αντιδράσει όταν δει ότι δεν είναι στο κελάρι και μιλάει με τη Ρεϊχάν. Ο Βεϊσέλ δουλεύει ως νυχτοφύλακας και η Τουλάι παραπονιέται επειδή δεν βλέπονται πια. Ο Βεϊσέλ της λέει πως θα προσπαθήσει να βρει μια καλύτερη δουλειά αλλά προς το παρόν δεν έχουν άλλη επιλογή. Η Ελίφ είναι κουρασμένη και θέλει να κοιμηθεί. Η Ελίφ αποκοιμιέται στην αγκαλιά της Ρεϊχάν, η οποία της τραγουδάει ένα νανούρισμα. Η Γιλντίζ και η Ματσιντέ ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Ρεϊχάν να έχει στην αγκαλιά της την Ελίφ. Η Ρεϊχάν τους λέει όλη την ιστορία. Η μητέρα του Εμιρχάν αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και της κόβουν το ηλεκτρικό ρεύμα γιατί δεν έχει να το πληρώσει. Ξέρει πως πρέπει να βρει δουλειά...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top