Elif: Η Ελίφ αρρωσταίνει μετά τις δουλειές που της έβαλε η Βιλντάν

Μείνετε συντονισμένοι στο Star για ένα νέο επεισόδιο της τουρκικής σειράς

Η πληγή του Κερέμ ακόμα τον πονάει. Η Γιλντίζ τον συμβουλεύει να χρησιμοποιήσει το μίγμα, που ετοίμασε η Ρεϊχάν. Ο Κερέμ δέχεται. Η Λεμάν πηγαίνει στο μαγαζί του Βεϊσέλ και της Τουλάι κάθε μέρα και μιλάει συνέχεια για τον γιο της Σαφάκ. Επίσης, κάνει μάθημα στην Τουλάι για τον τρόπο που δουλεύει και κριτικάρει ό,τι και αν κάνει. Η Ελίφ αρρωσταίνει μετά τις δουλειές, που την έβαλε η Βιλντάν να κάνει. Έχει βήχα και η Βιλντάν της λέει να κάνει ησυχία για να μην την ακούσουν. Ο Ταρίκ πρόκειται να πάει ένα επαγγελματικό ταξίδι. Μιλάει με τη Βιλντάν και της ζητάει να προσέχει την Ελίφ αλλά η Βιλντάν δεν δίνει σημασία. Η Βιλντάν αφήνει να κάνει όλες τις δουλειές η Ρεϊχάν και πηγαίνει να ξαπλώσει λέγοντας πως έχει πονοκέφαλο.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως η Βιλντάν βρήκε απλά μια δικαιολογία για να αποφύγει τη δουλειά αλλά δεν λέει τίποτα. Η Βιλντάν πηγαίνει την Ελίφ πάλι στο κελάρι επειδή βήχει και φοβάται μην την ακούσουν. Ο Κερέμ λέει στη Ρεϊχάν πως η αλοιφή, που ετοίμασε για το χέρι του, του έκανε καλό και η κοπέλα χαίρεται. Η άφιξη της Παρλά διακόπτει την όμορφη στιγμή. Η Ρεϊχάν πηγαίνει να πάρει κάτι από το κελάρι και η Ελίφ κρύβεται όταν τη βλέπει αλλά βήχει. Η Ρεϊχάν την ακούει και στην αρχή τρομάζει. Όμως πλησιάζει προς το μέρος που άκουσε το θόρυβο και βρίσκει την Ελίφ, η οποία είναι πανικοβλημένη. Η Ρεϊχάν προσπαθεί να την πλησιάσει και τη ρωτάει πως τη λένε. Η Ελίφ θυμάται όλες τις φορές, που η Βιλντάν την είχε απειλήσει και δεν μιλάει.

Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως είναι άρρωστη και προσπαθεί να την πάρει μαζί της αλλά η Ελίφ αντιστέκεται. Η Ρεϊχάν θέλει να βοηθήσει. Πηγαίνει στο σπίτι να βρει κάποιον αλλά όλοι λείπουν, εκτός από τον Κερέμ, που μιλάει με την Παρλά. Η Ρεϊχάν δεν θέλει να του πει κάτι επειδή είναι μαζί με την Παρλά. Επιστρέφει στο κελάρι και προσπαθεί να πείσει την Ελίφ πως δεν θα της κάνει κακό. Καθώς μιλάνε η Ελίφ λιποθυμάει. Η Ρεϊχάν της δίνει νερό και το κoριτσάκι συνέρχεται. Η Ρεϊχάν την πηγαίνει στην έπαυλη για να της δώσει φαγητό. Η Ελίφ παραμένει σιωπηλή αλλά η Ρεϊχάν σιγά – σιγά, καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της...

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top