Elif: Ο Ταρίκ προσπαθεί να βγάλει κρυφά την Ελίφ από το νοσοκομείο...

Δείτε το νέο επεισόδιο της Ελίφ την Παρασκευή στις 17:30

Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο του Κερέμ για να καθαρίσει. Η Παρλά και ο Κερέμ κάθονται στον κήπο και η Γιλντίζ τους πηγαίνει κουλουράκια και τσάι και τους λέει πως τα έφτιαξε η Ρεϊχάν. Η Παρλα δε θέλει να ακούει ούτε το όνομα της Ρεϊχάν.

Η Παρλά καλεί τον Κερέμ σε μια συναυλία και εκείνος δεν της δίνει απάντηση. Η Παρλά όμως επιμένει.

Ο Κερέμ επιστρέφει στο δωμάτιο του, όπου καθαρίζει η Ρεϊχάν. Η κοπέλα του καταστρέφει ένα κύπελο και ο Κερέμ τη διώχνει έξαλλος και τη διατάζει να μην πλησιάσει ξανά το δωμάτιο του.

Η Τουλάι και ο Βεϊσέλ είναι στο μαγαζί τους όταν ο άντρας δέχεται τηλεφώνημα από μια εταιρία στην οποία είχε κάνει αίτηση για δουλειά και θέλουν να τον συναντήσουν.

Η Λεμάν περνάει ξανά από το μαγαζί και η Τουλάι εκνευρίζεται αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την εμποδίσει. Η Λεμάν της μιλάει για τον γιο της, τον Σαφάκ.

O Εμιρχάν και η μητέρα του πηγαίνουν στο καινούριο τους σπίτι. Ο οδηγός του φορτηγού, που μεταφέρει τα πράγματά τους, αρνείται να τους τα κατεβάσει εκείνος γιατί ισχυρίζεται πως δεν έχει πληρωθεί για αυτό. Η μητέρα του Εμιρχάν επιμένει αλλά ο οδηγός είναι ανένδοτος. Ένας περαστικός βλέπει τι συμβαίνει και με δυο φίλους του κουβαλάνε τα πράγματα στο σπίτι. Η μητέρα του Εμιρχάν τους λέει πως δεν έχει να τους πληρώσει αυτή τη στιγμή, αλλά οι άντρες της λένε πως είναι γείτονες και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για αυτό.  

Στο νοσοκομείο η νοσοκόμα αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς ο Ταρίκ συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες, καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της Ελίφ. Η νοσοκόμα καλεί την αστυνομία.

Η Ρεϊχάν διορθώνει το λάθος που έκανε όταν καθάρισε το κύπελο του Κερέμ κι εκείνος πιστεύει πως το έκανε η Γιλντίζ. Πηγαίνει στην κουζίνα να την ευχαριστήσει αλλά η Γιλντίζ του λέει πως το έκανε η Ρεϊχάν.

Ο Κερέμ προσπαθεί να κρύψει πως χάρηκε πιο πολύ, που ήταν η Ρεϊχάν.  Η Λεμάν ετοιμάζει το τραπέζι για τον γιο της, τον Σαφάκ. Αποδεικνύεται πως ο Σαφάκ είναι ο άντρας που βοήθησε τη μητέρα της Εμιρχάν.

Ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει από το νοσοκομείο κρυφά την Ελίφ. Την τυλίγει σε μια κουβέρτα και κατευθύνεται έξω, αλλά οι αστυνομικοί τον σταματάνε…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top