Elif: Η Ελίφ χτυπάει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της

Δείτε το νέο επεισόδιο της σειράς τη Δευτέρα 21/09 στις 17.30

Η Γιλντίζ και η Ρεϊχάν ετοιμάζουν το πρωινό για την οικογένεια αλλά η Βιλντάν έχει εξαφανιστεί. Η Γιλντίζ ζητάει από τη Ρεϊχάν να πάει να τη βρει και να έρθει να τις βοηθήσει. Η Ρεϊχάν πηγαίνει στο δωμάτιο της και μιλάνε στην πόρτα όταν η Ελίφ ρίχνει κάτι κάτω και ακούγεται ο θόρυβος. Η Ρεϊχάν υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει. Ο Κερέμ και ο Ταρίκ φεύγουν για τη δουλειά και η Χουμεϊρά με την Παρλά ξεκινούν τις ετοιμασίες του πάρτι. Η Γιλντίζ, η Ρεϊχάν και η Βιλντάν ετοιμάζουν το φαγητό για τη γιορτή.

Η Τουλάι, ο Βεϊσέλ και η Ιντζί είναι έτοιμοι να κάνουν εγκαίνια στο μαγαζί τους αλλά έρχεται η Λεμάν και τους κάνει για άλλη μια φορά τη ζωή δύσκολη.  Κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών για το πάρτι του Κερέμ, η Παρλά γελοιοποιεί τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ συμβουλεύει τη Ρεϊχάν να παραμείνει ήρεμη και να μη δίνει σημασία στα λόγια της.  Η Ελίφ παρακολουθεί τις ετοιμασίες από το παράθυρο του δωματίου, που κρατείται. Η Βιλντάν τη βλέπει και τη μαλώνει.  Όταν φτάνει η τεράστια τούρτα για το πάρτι, η Χουμεϊρά διατάζει τη Ρεϊχάν να κρύψει την τούρτα και να την προσέχει. Ο Ταρίκ και ο Κερέμ επιστρέφουν σπίτι και ξαφνιάζονται από το πάρτι.

Ο Ταρίκ ζηλεύει επειδή όλοι ασχολούνται με τον Κερέμ.  Η Βιλντάν και η Ρεϊχάν μεταφέρουν την τούρτα στον κήπο. Η Ελίφ παρακολουθεί όσα συμβαίνουν από το παράθυρο της. Ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν την Ελίφ και οι υπόλοιποι. Η Βιλντάν αφήνει την τούρτα στη Ρεϊχάν αλλά είναι πολύ βαριά για να την κουβαλήσει και στο τέλος  η κοπέλα πέφτει στο έδαφος ενώ την κρατάει. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο, που είναι η Ελίφ και τη χαστουκίζει. Η Ελίφ χτυπάει στο έδαφος και χάνει τις αισθήσεις της…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top