Elif: Η Ματσιντέ μιλάει στον Μουσταφά για την Ελίφ και το ατύχημα

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Παρασκευή στις 17.30 στο Star

Ο Ταρίκ είναι στην εταιρία και μαθαίνει πως είναι εκεί και ο Κερέμ. Ο Ταρίκ ανησυχεί γιατί φοβάται πως ο Κερέμ θα θέλει να αναλάβει τη διοίκηση της εταιρίας. Οι προθέσεις του νεαρού όμως δεν είναι αυτές αλλά ο Ταρίκ δεν τον πιστεύει.  Η Ρεϊχάν αναζητά το βραχιόλι της στον κήπο αλλά δεν το βρίσκει. Η Γιλντίζ τη βλέπει και αναρωτιέται τι κάνει.

Η Ρεϊχαν δεν της λέει την αλήθεια. Το μόνο που θέλει είναι να βρει το βραχιόλι της και να φύγει γιατί αμφιβάλλει αν ο Κερέμ θα θέλει να μείνει εκεί.  Η Ματσιντέ μιλάει στον Μουσταφά για την Ελίφ και το ατύχημα και τον ρωτάει αν έχει νέα για την τύχη του κοριτσιού, αφού δεν βρέθηκε το πτώμα της. Ο Μουσταφά πιστεύει πως η Ελίφ ζει. Η Ματσιντέ πιστεύει πως το ατύχημα δεν ήταν τυχαίο.  Η Γιλντίζ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν αλλά εκείνη δεν την αφήνει να μπει επειδή δεν θέλει να δει την Ελίφ. Η Γιλντίζ βρίσκει παράξενη τη συμπεριφορά της. Η Πάρλα και η Χουμεϊρά μιλάνε στο τηλέφωνο για το πάρτι έκπληξη, που ετοιμάζουν για τον Κερέμ.  Ο Κερέμ ζητάει πληροφορίες από τη Γιλντίζ για τη Ρεϊχάν.

Η Γιλντίζ μιλάει για εκείνη με τα καλύτερα λόγια. Ο Κερέμ ζητάει να δει τη Ρεϊχάν. Η Γιλντίζ λέει στη Ρεϊχάν να πάει στο γραφείο για να δει τον Κερέμ. Ο Κερέμ προσπαθεί να της βάλει στο χέρι το βραχιόλι της αλλά η Ρεϊχάν δεν το καταλαβαίνει, παρεξηγεί την κίνησή του και φεύγει θυμωμένη. 

Ο Κερέμ δεν ξέρει τι να σκεφθεί από τη συμπεριφορά της. Αποφασίζει να μην της πει ότι έχει το βραχιόλι της. Την επόμενη μέρα η οικογένεια τρώει πρωινό όταν έρχεται η Παρλά με δώρα. Τα δίνει στη Ρεϊχάν να τα κρύψει. Ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να δει την Ελίφ και η Βιλντάν του λέει πως την προσέχει πολύ αλλά το ταλαιπωρημένο πρόσωπο της Ελίφ λέει εντελώς το αντίθετο.  Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει να προσέχει την Ελίφ. Η Βιλντάν δεν καταλαβαίνει γιατί η Ελίφ είναι τόσο πολύτιμη…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top