Elif: Ο Σελίμ πιστεύει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα για να θεραπευτεί

Καθημερινά στις 17:30, o 3ος κύκλος της Elif στο Star

Ο Σέλιμ είναι στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Η Ζεϊνέπ κλαίει και η Αλιγιέ από τα λόγια της καταλαβαίνει την αλήθεια για τον γιο της. 

Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίνδυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγελία του αφεντικού τους, να βρει έναν άντρα, τον Οζκάν, ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχιά ζητάει λίγο χρόνο. Όλοι πια στην οικογένεια Εμίρογλου ξέρουν την αλήθεια για την κατάσταση υγείας του Σελίμ. Ο Σελίμ έχει συνέλθει και δίνει όλες τις λεπτομέρειες. Η Αλιγιέ δεν αντέχει και λιποθυμάει. Όταν ανοίγει τα μάτια της αγκαλιάζει τον Σελίμ. 
Ο Γιαχιά είναι αποφασισμένος να βρει τον Οζκάν και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει. Η Φεβζιγιέ τον καλεί και του ζητάει να έρθει αμέσως στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Λεϊλά, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας. Οι γιατροί τους λένε πως η κατάστασή της είναι κρίσιμη. Η Σιταρέ καλεί τον Γιουσούφ και του ζητάει να έρθει αμέσως σπίτι γιατί υπάρχει πρόβλημα. Όταν φτάνει εκεί εξηγεί σε όλους ότι αναζητά ειδικό γιατρό για να βοηθήσει τον Σελίμ. 

Ο Σελίμ πιστεύει πως δεν υπάρχει καμία ελπίδα αλλά όλοι πιστεύουν πως θα υπάρχει κάποιος τρόπος να θεραπευτεί. Ο Γιουσούφ γνωρίζει έναν γιατρό και η Ζεϊνέπ του ζητάει να πάνε να τον δουν μαζί, χωρίς τον Σελίμ. Ο Γιαχιά θεωρεί υπεύθυνο τον Γιουσούφ για την κατάσταση της Λεϊλα και λέει στη Φεβζιγιέ πως δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Η Φεβζιγιέ του λέει πως ο Γιουσούφ δεν έχει κάνει κάτι κακό αλλά ο Γιαχιά έχει άλλη γνώμη. 

Η Μελέκ και ο Γιουσούφ μιλάνε για τον Σελίμ. Ο Γιουσούφ της εξηγεί πως ο Σελίμ δεν την εμπόδισε να φύγει επειδή δεν ήθελε να τον δει η Ελίφ να πεθαίνει. Η Μελέκ αναρωτιέται τι θα γινόταν αν είχε φύγει πριν μάθει την αλήθεια και ο Γιουσούφ της απαντάει πως δεν θα την άφηνε να φύγει. Η Αλιγιέ νιώθει απελπισμένη αλλά η Ζεϊνέπ της ζητάει να ηρεμήσει. Θα πάνε μαζί με τον Γιουσούφ να δουν έναν γιατρό. Έχει ελπίδες πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει να κρατήσει και εκείνη ζωντανή την ελπίδα…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top