Elif: Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά λέει ψέματα και δεν έχει εταιρία

Οι εκπλήξεις και τα απρόοπτα πρωταγωνιστούν στο επεισόδιο της Δευτέρας

Μετά από πολλές μέρες, ο Γιουσούφ πηγαίνει ξανά στο σπίτι για να δειπνήσει με την οικογένεια Εμίρογλου, αφού το υποσχέθηκε στην Αλιγιέ. Στο τραπέζι η Μελέκ ανακοινώνει την επαγγελματική πρόταση, που της έκανε ο Γιαχιά. Ο Γιουσούφ επιτέλους καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν της έκανε πρόταση γάμου και πως είχε παρεξηγήσει την κατάσταση.  Ο Σελίμ και η Αλιγιέ δεν συμφωνούν και η Μελέκ τους λέει πως εμπιστεύεται τον Γιαχιά και πως τους σύστησε η Λέϊλά. Ο Γιουσούφ το ακούει αυτό.  Ο Σελίμ θέλει να πάρει περισσότερες πληροφορίες για την επιχείρηση του Γιαχιά. Η Μελέκ όμως τους δηλώνει πως πρέπει να μετακομίσει χωρίς να δίνει άλλες εξηγήσεις. Η Λεϊλά καταλαβαίνει πως ο Γιαχιά δεν έχει εταιρία και όλα είναι ψέματα.

Κάποτε είχε αλλά χρεοκόπησε. Τον ρωτάει πως σκοπεύει να προσφέρει δουλειά στη Μελέκ και εκείνος της λέει πως η Μελέκ θα δουλεύει για τον πρώην συνεταίρο του. Η Λεϊλά αρχίζει να έχει πια αμφιβολίες γιατί το σχέδιό της ήταν καλό στην αρχή αλλά τώρα όλα αλλάζουν με τα νέα δεδομένα.  Η Ελίφ και η Ιντζί είναι λυπημένες. Η Ελίφ δεν θέλει να φύγει. Η Μελέκ της λέει πως πρέπει να πείσουν την οικογένεια και να φύγουν. Η Ελίφ μιλάει για τον Γιοσούφ, δεν θέλει να τον αποχωριστεί και η επιμονή της επηρεάζει τη Μελέκ.  Λίγο αργότερα, ο Γιουσούφ λέει στη Μελέκ πως την είδε με τον Γιαχιά και νόμιζε πως σκόπευε να τον παντρευτεί. Η Μελέκ θυμώνει μαζί του, δεν μπορεί να πιστέψει πόσο πολύ την παρεξήγησε.  Ο Γιουσούφ πάει να φύγει και τον πλησιάζει ο Σελίμ και συζητάνε για το θέμα της υγείας του. Ο Γιουσούφ τον συμβουλεύει να μιλήσει με τη Ζεϊνέπ γιατί έχει δικαίωμα να ξέρει την αλήθεια. Καθώς μιλάνε η Ζεϊνέπ ακούει τον Σελίμ να λέει πως το μωρό έρχεται σε λάθος χρόνο και πιστεύει πως ο Σελίμ δεν θέλει το παιδί τους.

  Ο Σελίμ λέει στον Γιουσούφ πως ίσως είναι καλύτερα, που θα φύγει η Ελίφ ώστε η ανιψιά του να μη δει το θάνατό του.  Η Αλιγιέ κάνει ερωτήσεις στη Μελέκ και προσπαθεί να  μάθει τον πραγματικό λόγο για τα σχέδια της να φύγει. Η Μελέκ μόνη της στο δωμάτιο της σκέφτεται τον Γιουσούφ.  Πιστεύει πως ο Γιουσούφ την παρεξήγησε και πήγε να βρει τη Λεϊλά. Αυτή η σκέψη την πληγώνει. Τώρα είναι πιο αποφασισμένη από ποτέ να φύγει μακριά.  

Την επόμενη μέρα η Μελέκ λέει στον Σελίμ πως η επαγγελματική πρόταση που δέχθηκε, είναι πολύ καλή και η Ελίφ θα έχει ένα καλύτερο μέλλον. Ο Σελίμ το σκέφτεται καθώς ο ίδιος σε λίγους μήνες θα χειροτερέψει και δεν θέλει η Ελίφ να τον δει σε κακή κατάσταση. Η Μελέκ ανακοινώνει στον Γιαχιά πως θα δεχθεί την επαγγελματική του προσφορά και θα μετακομίσει στην πόλη του.  Ο Ορχάν πηγαίνει στο μαγαζί του Γιουσούφ και προσφέρει ένα δώρο στη Σιταρέ. Η Σιταρέ ενθουσιάζεται. Ο Γιουσούφ βλέπει τη σκηνή και καταλαβαίνει πως ο φίλος του έχει ερωτευθεί τη Σιταρέ.  Ο Γιαχιά λέει στη Μελέκ πως θα φύγουν σε δύο μέρες. Ο Γιουσούφ νιώθει απαίσια και έχει μετανιώσει για τη συμπεριφορά του στη Μελέκ. Έβγαλε γρήγορα συμπεράσματα και πλήγωσε τη Μελέκ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top