Elif: Ο Σελίμ νιώθει απαίσια επειδή κρύβει την αλήθεια για την υγεία του

Συντoνιστείτε στο Star για να δείτε τι θα συμβεί την Τετάρτη στις 17.30

Ο Τσεϊχούν (Κάαν) τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ ενώ βρίσκεται με όλη την οικογένεια και του κάνει μια επαγγελματική πρόταση. Η Αϊλά νιώθει άσχημα και φοβάται. Η Μελέκ δεν ξέρει τι να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον της και η Σιταρέ της λέει πως η ζωή είναι πολύ μικρή για αυτό πρέπει να ακούσει την καρδιά της.

Ο Σελίμ βλέπει εφιάλτες και όταν ξυπνάει λέει στη Ζεϊνέπ πως την αγαπάει και την αγκαλιάζει σφιχτά.  Είναι η πρώτη μέρα στη δουλειά για τον Σελίμ και όλη η οικογένεια του εύχεται καλή τύχη. Ο Σελίμ νιώθει απαίσια επειδή κρύβει από όλους την αλήθεια για την υγεία του. Η Σιταρέ λέει στη Μελέκ πως φέρεται ανόητα και πως πρέπει να κινηθεί γρήγορα γιατί η Λεϊλά τριγυρνάει συνεχώς γύρω από τον Γιουσούφ, περιμένοντας τη σωστή στιγμή για να τον κάνει δικό της.

Η Μελέκ δεν το είχε σκεφθεί ποτέ πριν αυτό.  Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ ετοιμάζουν το οικογενειακό δείπνο και η Αλιγιέ αναρωτιέται γιατί ο Γιουσούφ έχει τόσες μέρες να έρθει στο σπίτι. Σκέφτεται πως αν έκαναν κάτι και τον ενόχλησαν πρέπει να του ζητήσουν συγνώμη. Θέλει να τηλεφωνήσει στη Μελέκ για να της ζητήσει να καλέσει τον Γιουσούφ για δείπνο…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top