Elif: Ο Σελίμ πηγαίνει να δει τον Φικρέτ Εφελέρ

Δείτε το ανατρεπτικό επεισόδιο της Ελίφ την Τρίτη στις 17:30

Ο Σελίμ πηγαίνει να δει τον Φικρέτ Εφελέρ αλλά η γραμματέας του λέει πως δεν μπορεί να τον δει χωρίς ραντεβού. Ο Σελίμ αποφασίζει να περιμένει και κάποια στιγμή βλέπει τον Φικρέτ να βγαίνει έξαλλος από το γραφείο του.

Αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με μια μεταφορά, που κανείς από τους συνεργάτες του δεν μπορεί να λύσει και ο Σελίμ επεμβαίνει και τους λύνει το θέμα. Ο Φικρέτ εντυπωσιάζεται και ο Σελίμ προσλαμβάνεται. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) συναντά ξανά την Αϊλά και της λέει πως την θέλει πίσω. Η Αϊλά πανικοβάλλεται. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) της θυμίζει ευτυχισμένες τους στιγμές και τη φιλάει στο μάγουλο και η κοπέλα τον χαστουκίζει.

Όταν επιστρέφει σπίτι της νιώθει μπερδεμένη. Ο Κάαν (Τσεϊχούν) παρακολουθεί τον Λατίφ, τον πατέρα της Αϊλά και θυμάται τη μέρα, που του έδωσε λεφτά για να εγκαταλείψει την Αϊλά. Ο Ο Κάαν (Τσεϊχούν) έχει ένα σχέδιο, θέλει περισσότερα χρήματα. Ο Σελίμ επιστρέφει σπίτι με τα νέα για την καινούρια του δουλειά στον όμιλο Εφελέρ. Η Ζεϊνέπ είναι ενθουσιασμένη.

Ο Γιαχιά ενημερώνει τη Λεϊλά για το ραντεβού του με τη Μελέκ και της λέει πως της πρόσφερε λουλούδια. Η Λεϊλά φοβάται πως βιάζεται αλλά ο Γιαχιά είναι σίγουρος για ό,τι κάνει. Η Ελίφ καλεί τον Γιουσούφ για δείπνο και εκείνος βρίσκει μια δικαολογία για να το αποφύγει. Η μικρή νιώθει άσχημα γιατί έχουν περάσει πολλές μέρες, που ο Γιουσούφ δεν έρχεται σπίτι. Η Ελίφ κάνει τα παράπονά της στη Μελέκ και εκείνη της λέει πως πρέπει να αφήσουν λίγο ήσυχο τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αποφασίζει να μείνει μακριά από τη Μελέκ και την Ελίφ… 

Δείτε όλα τα επεισοδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top