Elif: Η Μελέκ απελπίζεται όταν λαμβάνει μια τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ

Οι περιπέτειες της Elif συνεχίζονται και την Τρίτη στις 17.30 στο Star

Η Μελέκ λαμβάνει ένα πακέτο, που περιέχει μια τούφα από τα μαλλιά της Ελίφ και απελπίζεται. Η Αρζού το ακούει και χαίρεται με τη δυστυχία της Μελέκ. Ο Γιουσούφ υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά καθώς λίγο πριν λάβει η Μελέκ το πακέτο, είχε πει πως της λείπει η μυρωδιά από τα μαλλιά της Ελίφ.

Ζητάει από την οικογένεια να πάνε στην κουζίνα και τους λέει πως οι απαγωγείς με κάποιο τρόπο έχουν βάλει κοριό στο σπίτι. Αποφασίζουν να ψάξουν για να τον βρουν. Ο Μουράτ είναι στο γραφείο του Λατίφ και του λέει πως δεν θέλει να δουλέψει εκεί. Ο Λατίφ κάνει πάλι την πρότασή του στον Μουράτ λέγοντας του πως δεν του κάνει χάρη, το αξίζει. Ο Ουμίτ βρίσκει την Ελίφ να κλαίει και του λέει πως η Αρζού έκοψε τα μαλλιά της για να τα στείλει στη Μελέκ. Αυτό τον κάνει έξαλλο. 

Είναι αποφασισμένος να φύγει από το σπίτι γιατί δεν θέλει πια να είναι μέρος στα ανόητα και επικίνδυνα παιχνίδια της Αρζού.  Η Μελέκ βρίσκει τον κοριό και τώρα όλη η οικογένεια προσπαθεί να καταστρώσει ένα σχέδιο, αν αφήσουν τον κοριό ή να τον ξεφορτωθούν; Ο Μουράτ, παρά τις αμφιβολίες που έχει, είναι αποφασισμένος να βρει μια καινούρια δουλειά και φεύγει από το γραφείο του Λατίφ. Ο Λατίφ τον θαυμάζει για τη στάση του.

Η Μελέκ πιστεύει ότι η Αρζού έβαλε τον κοριό την ημέρα, που ήρθε σπίτι τους. Ο Γιουσούφ προτείνει να συμπεριφερθούν σαν να μην ξέρουν τίποτα για τον κοριό ώστε να βρουν τρόπο να πιάσουν αυτόν, που κρύβεται πίσω από αυτή τη σκευωρία. Η Ιντζί παρεξηγεί όσα ακούει.  Ο Ερκούτ παίζει πολλά χρήματα στον τζόγο και ο Βεϊσέλ φοβάται πως θα τα χάσει όλα, ακόμα και την εταιρία. Η Λεϊλά προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να ξεμπλέξει από την ιστορία της απαγωγής της Ελίφ…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top