Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών του MasterChef: «Πιστεύαμε και στους δυο!»

Το μήνυμα της μαμάς του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Ακόμα ένα MasterChef έφτασε στο τέλος του. Νικητής του τέταρτου κύκλου του διαγωνισμού μαγειρικής είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Ο φετινός τελικός ήταν διαφορετικός, αφού τόσο οι οικογένειες των δυο φιναλίστ, όσο και οι πρώην παίκτες δε βρέθηκαν στο πλατό, προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Δείτε τον τελικό του MasterChef

Η κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και ο Γιώργος Κρικοριάν μετά την ανάδειξη του φετινού Έλληνα MasterChef συνάντησε τους τρεις κριτές.

MasterChef 4: Το στοίχημα των τριών κριτών για τον μεγάλο νικητή

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον φετινό τελικό. Πιστεύαμε και στους δυο φιναλίστ. Ήταν και οι δυο εξαιρετικοί. Η σημερινή νίκη σημαίνει ότι διαλέγω σωστά. Χρωστάω ένα τραπέχζι σε όλη την παραγωγή», είπε αρχικά ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πρόσθεσε: «Σταύρος και Σταυρής ήταν δύο από τους καλύτερους μάγειρες του διαγωνισμού. Το πιο ευχάριστο είναι η σύνδεση του Σταύρου και του Σταυρή. Νομίζω ότι άξιζε στους φιναλίστ να ζήσουν την εμπειρία του τελικού συνολικά με τους δικούς τους ανθρώπους».

Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Θέλαμε να βρεθούμε όλοι στο πλατό, αλλά είναι ιδιαίτερες οι συνθήκες που περνά ο κλάδος μας. Νομίζω ότι ο Σταύρος άκουσε όλα όσα του είχαμε πει. Ότι του είχα πει στις οντισιόν ήταν για να τον ταρακουνήσω και να του βάλω κάποια όρια».

 Κλείνοντας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ανέφερε ότι η μητέρα του η κυρία Μαρία ήθελε πολύ να βρίσκεται στο πλατό, αλλά λόγω των συνθηκών δεν τα κατάφερε. «Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν μπορεί να έρθει στον τελικό. Θα θέλαμε ήταν εδώ αλλά δεν μπορούσαμε να κάνουμε αυτή την εξαίρεση».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top