Τέρμα οι «Άγριες Μέλισσες»: Ο κορωνοϊός «σφράγισε» το Διαφάνι!

Το μήνυμα του «παπά» του χωριού

Άγριες Μέλισσες

«Λουκέτο» ακόμα και στο Διαφάνι βάζει ο κορωνοϊός

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τον ιό να έχει φθάσει στα Στούντιο Κάπα όπου γίνονται τα γυρίσματα, η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» σταματά τα γυρίσματά της μέχρι νεωτέρας. 

Γιατρός από «Άγριες Μέλισσες»: Τα κορίτσια μου ζητάνε να τους κάνω Τεστ ΠΑΠ

Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο «παπάς» του σίριαλ, με μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωσε για τις εξελίξεις, ενώ οι πρωταγωνιστές δεν χάνουν το χιούμορ τους. 

Η Μαρία Κίτσου και η Δανάη Μιχαλάκη φορούν μάσκες εντός του σπιτιού των Σταμίρηδων, με τον ηθοποιό γράφει: «Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεοτέρας…

Ηθοποιός από τις «Άγριες Μέλισσες» έγινε μπαμπάς!

Τα γυρίσματα των «Άγριων Μελισσών» σταματούν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαντάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Από Δευτέρα 16/3 καθημερινά 22:15 δίπλα επεισόδια σε επανάληψη μέχρι νεωτέρας... Τα γυρίσματα των "Άγριων Μελισσών" παύουν μέχρι νεοτέρας. Για να είμαστε όλοι ασφαλείς. Μένουμε σπίτι και αν έχουμε απρόσκλητους επισκέπτες, όπως ο παπάς, περνούμε τα μέτρα μας, βάζουμε την μάσκα μας, τα γαμτάκια μας, και κρατάμε αποστάσεις... #AgriesMelisses #papagrigoris #diafani #papaselfie #lenio #droso #stamirenes #ant1 #EimasteEna

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη savvidakis_kostis (@savvidakis_kostis) στις

Το επόμενο διάστημα η επιτυχημένη θα παίζει σε επανάληψη με διπλά επεισόδια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top