Ηλιάνα: Οι δηλώσεις της για το μεγαλύτερο λάθος που έκανε στο MasterChef

Τι είπε για τα κορίτσια του MasterChef μετά την αποχώρησή της

Η πόρτα του MasterChef έκλεισε για πάντα για την Ηλιάνα Βλάχου, αφού ήταν η παίκτρια που αποχώρησε την από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Η Ηλιάνα αποχώρησε από το MasterChef

Αρκετοί από τους συμπαίκτες της χάρηκαν που έφυγε από το σπίτι του MasterChef και μάλιστα αυτό ήταν κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις που έκαναν on camera.

Το πρωί της Δευτέρας, η πολυσυζητημένη παίκτρια βρέθηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και αρχικά αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκαναν για εκείνη ορισμένοι πρώην συμπαίκτες της.

MasterChef: Κι όμως… η Σπυριδούλα τα βάζει με την Ηλιάνα!

 «Όταν είδα το επεισόδιο μετά την αποχώρησή μου και τις αντιδράσεις, είπα “έκανα τόσο κακό πια;” Έχω δει πολλά αποσπάσματα, δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί κόλλησα στο τραπέζι που ήταν ο κύριος Μπαξεβάνης, ο κύριος Ντουνέτας και ο κύριος Παπουτσάκης που τους γνωρίζω προσωπικά. Ενώ στο τραπέζι νούμερο δύο που με ρώτησε ο κύριος Ξενάκης και ο κύριος Χαραλαμπόπουλος απάντησα το ίδιο πράγμα. Έπαθα black out, σαν να μην ήξερα καν το μενού», είπε αρχικά η Ηλιάνα.

MasterChef: Όσα είπαν οι κριτές για τη συμπεριφορά της Ηλιάνας


Η νεαρή παίκτρια έκανε και τον απολογισμό της σχετικά με την αρνητική κριτική που δέχτηκε για τη συμπεριφορά της στο σέρβις της ομαδικής δοκιμασίας, πριν από λίγες ημέρες.

«Το μεγαλύτερο λάθος μου που μίλησα στον ενικό στον κύριο Παπανικολάου. Έχουμε οικειότητα γιατί είναι μέλος της παραγωγής. Ήμουν ήδη πελαγωμένη από το προηγούμενο τραπέζι. Κατηγορήθηκα πως τα έλεγα μόνο off camera. Εγώ αφού ήμουν η πέτρα του σκανδάλου σε όλα, θέλω από εδώ και πέρα να δω ένα διαφορετικό MasterChef. Για τα κορίτσια μιλάω, τα αγόρια δεν έχουν τσακωθεί ακόμη» είπε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top