Κώστας Τσουρός: «Έχει γραφτεί κάτι πολύ χοντρό για μένα»

«Δικηγόρος θα έπαιρνε αν ήταν κάτι πολύ χυδαίο…»

Κατά καιρούς ήταν εκείνος που έριξε λάδι στη φωτιά με τον σχολιασμό του, δημιουργώντας κόντρες με αρκετούς επώνυμους.

Ο λόγος για τον Κώστα Τσουρό, που καλεσμένος στο «Καλό Μεσημέρακι» του Νίκου Μουτσινά, μεταξύ άλλων, απάντησε για τα αναληθή δημοσιεύματα που τον αφορούν. 

Είναι single ή όχι; Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την προσωπική του ζωή

«Έχει τύχει να γραφτούν ψέματα για μένα. Μπορεί κάτι να έχει μια δόση αλήθειας αλλά ο τρόπος που μεγεθύνεται να καταλήγει σε ένα τέρας το οποίο δεν ισχύει» ανέφερε ο συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού, συμπληρώνοντας: «Αυτό το πράγμα έχει συμβεί… Δικηγόρος θα έπαιρνε αν ήταν κάτι πολύ χυδαίο. Ρε συ Νίκο, επειδή είμαστε όλοι στον ίδιο χώρο και όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε επί της ουσίας, εγώ που σχολιάζω άλλους να διαμαρτυρηθώ επειδή γράφουν για εμένα ένα ψέμα;».

«Πόλεμος» Καινούργιου-Τσουρού: «Είναι εμμονή προς το πρόσωπό μου»

Όπως εξήγησε: «Η αλήθεια είναι πως έχει γραφτεί κάτι πολύ χοντρό για μένα το οποίο και αντιμετωπίζω ψύχραιμα γιατί δεν ισχύει. Ξέρω εγώ την αλήθεια», χωρίς ωστόσο να ξεκαθαρίσει σε τι ακριβώς αναφέρεται! 

Στη συνέχεια της κουβέντας, ο δημοσιογράφος δε δίστασε να ρωτήσει on air τον παρουσιαστή και ηθοποιό γιατί τον έκανε unfollow στο Instagram.

«Ρε συ Νίκο, με το Instagram πως τα πας; Εμένα γιατί με έχεις κάνει unfollow; Θέλω εδώ μπροστά στον κόσμο να πεις γιατί με έχεις κάνει unfollow», είπε, με τον παρουσιαστή να απαντάει: «Τα πάω πολύ καλά και δεν κάνω unfollow.  Δεν ισχύει. Δεν έχω κάνει unfollow. Παιδί μου δεν βλέπετε που βγαίνουν κατά καιρούς κάποιοι κατατρεγμένοι celebrities και λένε ότι έκανε το Instagram τους, unfollow; Το ζούμε, χτυπιόμαστε. Ρε Κώστα στο ορκίζομαι. Δεν θα είχα πρόβλημα να σου πω γιατί σε έκανα unfollow, γιατί βαρέθηκα να σε βλέπω να πηγαίνεις διακοπές και εγώ να κάθομαι σπίτι μου. Δεν ισχύει αυτό. Δεν ισχύει, δεν ξέρω γιατί έγινε, εγώ δεν κάνω unfollow».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top