Είναι single ή όχι; Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την προσωπική του ζωή

Γιατί τον βρίσκουν τόσο γοητευτικό οι γυναίκες;

Πρόσφατα ο Κώστας Τσουρός οδήγησε την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και τη Ναταλία Γερμανού σε πολλές αποκαλύψεις!

Κάθε μεσημέρι σαββατοκύριακου βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα Δε Γίνεται», έχοντας πολλές προκαλέσει με τα σπαρταριστά του σχόλια για πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο δημοσιογράφος που πέρασε από την ενημέρωση στην ψυχαγωγία, παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Grande», όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Γενέθλια είχε ο Κώστας Τσουρός - Τα πόσα έκλεισε ο γνωστός δημοσιογράφος;

 «Αν γκουγκλάρεις το όνομα σου εμφανίζει στις αναζητήσεις «Κώστας Τσουρός σχέση»», τον ρώτησε ο δημοσιογράφος. Έχεις τελικά σχέση; «Τώρα; Όχι.» απάντησε.

 Ο Κώστας μίλησε και για το ύψος του: «Ψάχνουν το ύψος μου; Έλα τώρα… κοίτα να δεις. Δεν είναι κάτι κρυφό, 1.84 είμαι άμα ενδιαφέρει τόσο πολύ!»

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι οι γυναίκες τον βρίσκουν ελκυστικό, παραδέχτηκε: «Δεν ξέρω πραγματικά. Ο κάθε άνθρωπος βγάζει κάτι διαφορετικό, εγώ νομίζω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν κάτι. Είναι και λίγο αμήχανο αυτό, το τι νομίζουν οι άλλοι για μένα. Σίγουρα, ξέρω ότι έχω μια εμφάνιση που είναι προς το καλό, από εκεί και πέρα ο χαρακτήρας μου είναι αυτός που κερδίζει».

«Πόλεμος» Καινούργιου-Τσουρού: «Είναι εμμονή προς το πρόσωπό μου»

«Καταρχήν, ότι μου αρέσει να χαμογελάω και αυτό νομίζω ότι το μεταδίδω στους άλλους και νομίζω ότι είμαι πολύ καλός συνομιλητής και πολύ καλός στο να ακούω και να συμβουλεύω. Οπότε αυτό είναι και λίγο θελκτικό» είπε για τα χαρακτηριστικά του που πιστεύει ότι κερδίζουν τους άλλους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top