Αλέξης Γεωργούλης: «Πέρασα δύσκολα με τη δυσλεξία»-To bullying που δέχθηκε

Τι είπε για την viral ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο

Στις Βρυξέλλες συνάντησε η εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» τον Αλέξη Γεωργούλη ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τις δυσκολίες που πέρασε στην παιδική του ηλικία, λόγω δυσλεξίας, την εμπειρία του ως Ευρωβουλευτής, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει κάποια σχέση.

Με αφορμή την ημερίδα, με θέμα «Τέχνη, Πολιτική και Κοινωνία» που διοργάνωσε ο ίδιος, αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με το bullying που υπέστη λόγω της δυσλεξία που είχε. 

Ήμουν πολύ άτακτος. Δυο φορές έχω δεχθεί αλλαγή περιβάλλοντος στο νηπιαγωγείο. Πέρασα σχετικά δύσκολα με τη δυσλεξία. Με έβαλε στο επίκεντρο του χλευασμού και του bullying. Ήμουν πολύ αντιδραστικός. Αν γυμνάστηκα στο δημοτικό, ήταν από τους τσακωμούς. Κάποια στιγμή τσακώθηκα με ένα παιδί και χτύπησε πολύ. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα που σταμάτησα να μιλάω στα παιδάκια. Μέχρι να τελειώσω το δημοτικό δεν μιλούσα στα παιδιά του σχολείου. 

 

Η απάντηση του Γεωργούλη για την ομιλία στην Ευρωβουλή που έγινε viral

 

Αναφορικά με τα σχόλια που δέχθηκε για την ομιλία του στο Ευρωκοινοβούλιο, ο Αλέξης Γεωργούλης απαντά:

Δε σχετίζεται η ομιλία μου με την δυσλεξία. Αν το κάνεις είναι ανήθικο. Τρολάρεις μια ομάδα που δεν θα έπρεπε. Αν ήσουν μέσα στην αίθουσα, δεν θα υπήρχε αυτή η αντιμετώπιση. Νομίζω ότι με περιμένουν στη…γωνία, για να αντλήσουν δημοσιότητα μέσω του σχολίου. 

 

Είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Γεωργούλη; Τι απαντά η Μαρίλια Μητρούση

 

Τέλος, σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή του στο YFSF, είπε πως έχουν γίνει συζητήσεις και ο ίδιος, έχει δείξει το ενδιαφέρον του, ενώ για τις σχέσεις που του χρεώνουν, είπε χαρακτηριστικά: «Κατά καιρούς μου χρεώνουν σχέσεις. Άλλες υπήρχαν, άλλες όχι. Είμαι ελεύθερος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top