GNTM - Μαρία: «Αν έβλεπα την Κάτια σε εξώφυλλο, θα την έκανα χαρτί υγείας!»

Όσα είπαν τα κορίτσια του διαγωνισμού μετά την αποχώρηση της Εμμανουέλας

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM είχαμε επιστροφές και αποχώρηση και όταν λέμε επιστροφές, εννοούμε ότι στο σπίτι του διαγωνισμού μπήκαν ξανά τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Ελευθερία, την Πόπη, η οποία είχε φύγει απ’ τα πρώτα επεισόδια και την Εμμανουέλα. 

GNTM2 -Trailer: «Σύγχρονη Εύα στον παράδεισο» ή μήπως... στην κόλαση;

Η τελευταία όμως, είχε την χειρότερη φωτογραφία στη δοκιμασία κι έτσι, όπως ήρθε… έφυγε! Την καλύτερη φωτογραφία κέρδισε η Μαρία, η οποία είχε το αβαντάζ να βοηθηθεί με τις πόζες της στη φωτογράφιση από τη Βίκυ Καγιά!

Για όλα αυτά, τα κορίτσια του GNTM μίλησαν backstage στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των ΚουΚου».

Σαν «βόμβα» έτοιμη να σκάσει μίλησε η Μαρία η αγρότισσα και τόνισε ότι ήθελε να φύγει η Άννα απ’ τον διαγωνισμό και όχι η Εμμανουέλα, γιατί δεν της άρεσε καθόλου η φωτογραφία της και δεν τη θεωρεί καθόλου κομψή και elegant. Ενώ αν έβλεπε τη φωτογραφία της Κάτιας σε εξώφυλλο περιοδικού είπε ότι θα την έκανε… χαρτί υγείας!

Τα κορίτσια σχολίασαν τις «επιστροφές» του GNTM. Οι FF, Κάτια και Άννα παραδέχτηκαν ότι ξενέρωσαν με τα κορίτσια που μπήκαν πάλι μέσα στον διαγωνισμό, γιατί ήταν άδικο να τους δίνεται τώρα πάλι ευκαιρία. Η Κάτια είπε ότι θα προτιμούσε να μπουν κορίτσια πιο «αδύναμα», όπως η Γκλόρια και η Αργυρώ, ενώ παραδέχτηκε πως δε θα ήθελε να μπει η φίλη της, Μαρτίνα, γιατί τη θεωρεί «δυνατή αντίπαλο».  «Είναι φίλη μου η Μαρτίνα, αλλά εδώ είναι διαγωνισμός και θέλω να κερδίσω!», είπε χαρακτηριστικά η Κάτια.

«Έσταξε φαρμάκι» η Κάτια: «Είναι 1.50 και 30 ετών. Ας δοκιμάσει τη γλύκα»

Μία ακόμη FF, η Ασημίνα είπε ότι ξενέρωσε με τα κορίτσια που ξαναγύρισαν γιατί δεν έκανα ποτέ παρέα και της είναι αδιάφορες.
Μπορεί η «κλίκα» αυτή να μην χάρηκε διόλου, όμως η Κέισι «πέταξε στα σύννεφα» όταν είδε την Πόπη ξανά μέσα στον διαγωνισμό, αφού είναι η κολλητή της φίλη!
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top