Elif: O Ουμίτ παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με την Αρζού

Νέο επεισόδιο της τουρκικής σειρά την Τετάρτη στις 17.30

Η Γκόντζα νιώθει κάποιους πόνους αλλά ο γιατρός της λέει πως δεν συμβαίνει τίποτα κακό στο μωρό. Ο Σερντάρ χαίρεται όταν το ακούει. Η Γκόντζα δεν ξέρει ακόμα αν θέλει να φέρει στον κόσμο αυτό το παιδί αλλά ο Σερντάρ το θέλει πολύ. Ο Ουμίτ στέλνει ένα μήνυμα στον Σερντάρ και του ζητάει να συναντηθούν στο προαύλιο του νοσοκομείου.

Όταν συναντιούνται ο Ουμίτ παραδέχεται πως είναι ερωτευμένος με την Αρζού.  Ο Σερντάρ θυμώνει, του μιλάει άσχημα και του λέει πως η φιλία τους έχει τελειώσει. Ο Ουμίτ επιστρέφει στην Αρζού. 

Ο Σερντάρ στέλνει μήνυμα στον Ουμίτ πως επιστρέφει σπίτι με την Γκόντζα και καλά θα κάνει αυτός και η Αρζού να μην είναι εκεί όταν φτάσουν.  Η Αρζού όμως δεν θέλει να φύγει αλλά ο Ουμίτ καταφέρνει να την πείσει. Ενώ φεύγουν συναντούν στην πόρτα τον Σερντάρ και την Γκόντζα.  Η Αρζού ενημερώνει την Γκόντζα για όλα τα σχέδια του Σερντάρ και εκείνη παίρνει τη βαλίτσα της και φεύγει. Ο Σερντάρ δεν μπορεί να τη βρει. Ο Ουμίτ ζητάει από την Αρζού να του πει τα πάντα για τον Σερντάρ ώστε να μπορεί να τον εξοντώσει. 

Η Μελέκ ακούει την Αλιγιέ να μονολογεί  κρατώντας τη φωτογραφία του άντρα της πως έπρεπε να υποθηκεύσει τον σπίτι για να δώσει την οικογένεια.  Η Μελέκ έρχεται αντιμέτωπη μαζί της και η Αλιγιέ της ζητάει να το κρατήσει μυστικό.  Η Γκόντζα πηγαίνει στο σπίτι της Ασουμάν. Ο δικηγόρος Ιλκέρ καταφέρνει να αποφυλακίσει τον Βεϊσελ.  Ο Τζεβαχίρ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο με τη συνοδεία της Μπαχριγιέ. Η Μπαχριγιέ τον φροντίζει αλλά ο Τζεβαχίρ αντιδρά άσχημα και η Μπαχριγιέ θυμώνει με αποτέλεσμα να παραιτηθεί από τη δουλειά…

Δείτε όλα τα επεισόδια της Elif

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top