Σεργουλόπουλος: Ο λόγος που «χώρισε» τηλεοπτικά με τη Μαρία Μπακοδήμου

Ήταν «δίδυμο» για 20 χρόνια

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου ήταν τηλεοπτικό «δίδυμο» για 20 χρόνια. Οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία και μάλιστα ο παρουσιαστής χαρακτηρίζει τη σχέση τους καρμική.

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όσο ήμουν εκτός TV ασχολήθηκα με την οικoγένειά μου»

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο της ανιψιάς του

«Με τη Μαρία είχαμε βρει τον τρόπο συνεργασίας και είχαμε βρει τον τρόπο πως θα μπορούμε να δουλεύουμε μαζί. Είχε βρεθεί αυτός ο τρόπος, ήταν σημαντικός και δημιουργικός. Ήταν κάτι καρμικό. Το 2003, τότε που σταματήσαμε το πρωινό και είχαμε κάνει ένα βραδινό στο Mega, με είχε προσεγγίσει ο παραγωγός τότε να το κάνω μόνος μου. Και είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση. Ό,τι έκανε ο ένας, και βλακεία να ήταν, την επωμιζόμασταν και οι δύο, ένα λάθος να γινόταν, μαζί και στο λάθος, και στην επιτυχία μαζί. Δεν είχα λόγο να το κάνω τότε», είπε ο παρουσιαστής στην εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Τι συνέβη όμως και αποφάσισαν να πάρουν τηλεοπτικό «διαζύγιο»; Ο λόγος που βρισκόμαστε τώρα χώρια είναι γιατί και οι δύο θέλαμε μια συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μας αυτό να σταματήσει. Εκείνη ήθελε να κάνει κάτι μόνη της, ήθελε να δοκιμάσει τον εαυτό της. Εγώ εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια φάση που με ενδιέφερε πάρα πολύ η οικογένειά μου και μου έλειπε η οικογένειά μου, δυσκολευόμουν, και ήταν η κατάλληλη στιγμή, είπα τέλος. Το ΦΜ ήταν ένα εμπορικό σήμα που έπρεπε να σταματήσει και το πήραμε απόφαση».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top