Φώτης Σεργουλόπουλος: «Όσο ήμουν εκτός TV ασχολήθηκα με την οικoγένειά μου»

Ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε στο star.gr

Έτσι έκανε πρεμιέρα το «Divided» τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου

Με αφορμή τη μεγάλη πρεμιέρα του «Divided» στην τηλεόραση του Alpha, το star.gr συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο στην παρουσίαση του νέου τηλεπαιχνιδιού που κάθε μεσημέρι προσφέρει πολύ χρήμα και γέλιο.

«Αν έχω άγχος; Κανένα!» απάντησε ο παρουσιαστής με το γνωστό του χιουμοριστικό ύφος, εξηγώντας πως συνεργάζεται σχεδόν με το ίδιο team που δούλευε στο Mega κι έχει το know-how. «Ο Alpha είναι ένα ήρεμο κανάλι κι αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά» συμπλήρωσε τονίζοντας την ένταση που υπάρχει στις διοικήσεις άλλων καναλιών, κάτι που τον έκανε να απορρίψει διάφορες προτάσεις. 

Δείτε το trailer της νέας εκπομπής του Φώτη Σεργουλόπουλου

Γιατί όμως αποφάσισε να ηγηθεί του «Divided»; «Γιατί αυτό το project έπεσε στο τραπέζι… Ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τον Alpha, με αυτούς τους ανθρώπους κι έκανα μία πρόταση δική μου, έτσι ήρθαμε σε επαφή… όχι τηλεπαιχνίδι, άλλο πράγμα που μπορεί να το κάνουμε αργότερα» απάντησε τονίζοντας τον ενθουσιασμό του όταν είδε το ξένο format.

O παρουσιαστής μίλησε και για το διάστημα που ήταν εκτός μικρής οθόνης. «Μου είχε λείψει η ίδια η δουλειά, όχι η έκθεση… πέρασα πολύ ωραία σε αυτή τη φάση, ασχολήθηκα με την οικογένειά μου» δήλωσε με το χαμόγελο του κλασικού χαζομπαμπά ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του.

Ο Φώτης εξέφρασε την άποψή του για τα πολλά τηλεπαιχνίδια που βλέπουμε φέτος στη μικρή οθόνη: «Στην τηλεόραση υπάρχουν τάσεις… παλιότερα είχαμε πολλά ριάλιτι, μετά πολλά talent shows, πολλά τηλεπαιχνίδια… είναι μία διεθνής τάση, μπορεί να συμβαίνει αυτό, δεν το βρίσκω περίεργο αυτήν τη στιγμή που έχουμε πολλά τηλεπαιχνίδια, όντως έχουμε!».

Του Κωνσταντίνου Μπουγά (k.mpougas@star.gr)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top