Φιλιππίδης, Ευθυμιάδης, Αλικάκη μιλούν για την απιστία

Μπήκαν «ψύλλοι» στα αυτιά» τους;

Η απιστία είναι το κεντρικό θέμα στην παράσταση «Ψύλλοι στα αυτιά» του Ζωρζ Φεντώ με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Θανάση Ευθυμιάδη, τη Μυρτώ Αλικάκη, τη Φαίη Ξυλά, τον Σταύρο Σβήγκο, τον Θανάση Πατριαρχέα κ.ά..

Στη φωτογράφηση της πολυαναμενόμενης παράστασης που θα ανέβει στο θέατρο «Μουσούρη», βρέθηκε η Νάντια Ρηγάτου με την κάμερα της «Φωλιάς των Κου Κου» και με το δικό της τρόπο…  ανέκρινε τους πρωταγωνιστές.

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποκάλυψε το μυστικό μακροζωίας των… αντρών που δεν είναι άλλο από μία «συγγνώμη», ενώ η Φαίη Ξυλά εξομολογήθηκε ότι όταν είναι πολύ ερωτευμένη και της έχει κολλήσει το «μικρόβιο» της ζήλιας. 

Πέτρος Φιλιππίδης: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου του!

«Δεν έχει χρειαστεί να βοηθήσω κάποια φίλη να ανακαλύψει αν ο άντρας της την απάτα και δεν νομίζω να το έκανα… μεγαλώνοντας αν κάτι μου προκαλεί ανασφάλεια δε με αφορά κιόλας» είπε on camera η Μυρτώ Αλικάκη. Στο ίδιο πνεύμα και η δήλωση του Σταύρου Σβήγκου: «Μου αρέσει να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους. Την παίζω τη ζαριά κι ό,τι βγει» είπε. 

«Παλιότερα έμπαιναν εύκολα ψύλλοι στα αυτιά μου. Τώρα μεγάλωσα κι έμαθα να προσέχω και να έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη» τόνισε ο ζεν πρεμιέ Θανάσης Πατριαρχέας που σε λίγο καιρό θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top