Αλεξάνδρα Τσόλκα: Μιλά για τη ζωή της στις ΗΠΑ

Όσα είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα πήρε τη μεγάλη απόφαση: να μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Συγκεκριμένα, η ίδια και η οικογένειά της εδώ και έναν χρόνο μένουν στο Σπρίνγκφιλντ της Βοστώνης.

Αλεξάνδρα Τσόλκα: Μιλά για τη νέα της ζωή στην Αμερική

Παρόλο που η δημοσιογράφος έχει ξαναβρεθεί παλαιότερα στην Αμερική, παραδέχτηκε on air στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, ότι ακόμα την εντυπωσιάζει ο διαφορετικός τρόπος ζωής των Αμερικανών.  

«Όλα είναι αλλιώς εδώ, όλα είναι μεγάλα στην Αμερική και απλωμένα. Ακόμα και στο σούπερ μάρκετ, έχουν αυτοκινητάκια για να σε πηγαίνουν να μην κουράζεσαι»

Να θυμίσουμε πως στο παρελθόν η Αλεξάνδρα Τσόλκα είχε μετακομίσει μαζί με τον σύζυγό της και τις κόρες τους στη Σόφια.
Ωστόσο, όπως φαίνεται, η Βουλγαρία δεν τους ταίριαξε και έτσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να περάσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον.

Όταν η Ζήνα ρώτησε την Αλεξάνδρα αν της λείπει η μητέρα της, ήταν σαν να της καρφώνει μαχαίρι στην καρδιά. Η δημοσιογράφος συγκινήθηκε πολύ και είπε με τρεμάμενη φωνή: «Σπαράζει η καρδιά μου όταν σκέφτομαι τη μαμά μου (ενν. που είναι στην Ελλάδα). Εγώ δεν έχω χωρίσει ποτέ από τη μάνα μου και ήταν ξαφνικά τεράστια απώλεια», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Τσόλκα.
 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top