Πέμυ Ζούνη: Η συγκινητική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της κόρης της!

«Οι γιατροί μου την έδωσαν πίσω… ολοκαίνουργια!»

Καλεσμένη στο «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ήταν η Πέμυ Ζούνη το πρωί της Δευτέρας.

Αφού η καταξιωμένη ηθοποιός μίλησε για το σίριαλ «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου όπου πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε και στο πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε η νιόπαντρή κόρη της Ελεονώρα Σκέντζου, ενώ δε δίστασε να μιλήσει για τη δικαστική διαμάχη της με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Παντρεύτηκε η κόρη της Πέμης Ζούνη - Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο

Κι όμως η Πέμυ Ζούνη δεν είχε δει ποτέ καμία σειρά του Ανδρέα Γεωργίου

«Η κόρη μου είχε περάσει μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, αλλά ευτυχώς ήταν όλα καλά, χωρίς να μείνει υπόλοιπο ανησυχίας. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση στο κεφάλι, αλλά ήταν καλοήθης και πήγαν όλα καλά, παρά το ότι ήταν μια πολύ δύσκολη εγχείρηση», εξομολογήθηκε η ηθοποιός. 

Φανερά συγκινημένη συνέχισε λέγοντας: «Ήταν τρομερά δυνατή, τρομερά αισιόδοξη. Ήταν ένα μάθημα για όλους και για εκείνη και για εμάς. Ήταν τόσο δυνατή και αισιόδοξη με την κυριολεκτική έννοια που μας ανάγκασε να είμαστε πάρα πολύ δυνατοί. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα ευτυχώς, χωρίς καν να προλάβουμε να το εμπεδώσουμε…Μας έδωσαν πίσω μια Ελεονώρα… ολοκαίνουργια. Κι έγινε καλά εντυπωσιακά γρήγορα, γιατί πέσαμε σε πολύ καλούς γιατρούς, στην Αγγλία το κάναμε, επειδή δουλεύει εκεί και ήταν ασφαλισμένη εκεί…».

Η δικαστική διαμάχη με την πρώην συνεργάτιδά της 

«Αυτό είναι στα δικαστήρια. Δεν έχω βγει να κάνω δηλώσεις. Δεν υπάρχει κανένας λόγος. Οι λεπτομέρειες και η περιπέτεια αυτή είναι τρομακτικά πολύπλοκη. Μόνος ένας εισαγγελέας μπορεί να το μελετήσει. 

Είχε μεγάλο κόστος. Πληγώθηκε πάρα πολύ η αξιοπιστία και αξιοπρέπειά μου. Για να το σηκώσεις αυτό θέλει δύναμη πολλή. Ήταν δίπλα μου άνθρωποι που δεν το περίμενα και προδόθηκα επίσης από ανθρώπους που δεν περίμενα. Αυτό είναι το χρήσιμο μέσα από το οδυνηρό. Αναγνωρίζεις τους "συγγενείς" και πορεύεσαι πιο καθαρά μετά! 

Ακούω ότι ο Σπύρος Παπαδόπουλος με υπερασπιζόταν πίσω από την πλάτη μου έξαλλος, ενώ είμαστε φίλοι αλλά δεν κάνουμε παρέα. Με πήρε η Γιώτα Νέγκα που αγαπιόμαστε χωρίς να κάνουμε παρέα και μου είπε "έλα να μιλήσουμε όποτε θες, εδώ είμαι". 

Τέτοια σημάδια από ανθρώπους που δεν ζω μαζί τους χρειαζόντουσαν, είναι πολύ πολύτιμα. Καλό όλο αυτό είναι να μην το γευτεί κανείς, αλλά για το πώς ένιωσα, το "άδειος" είναι πολύ επιεικές. Το παλεύω!».
 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top