Μαχαιρίτσας: Οι συνάδελφοι του τον αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Το ξημέρωμα της 9ης Σεπτεμβρίου είναι η αρχή για το τελευταίο και μεγαλύτερο ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

Ο ξαφνικός θάνατος του μεγάλου τραγουδοποιού σε ηλικία 63 ετών «βύθισε» στο πένθος συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και θαυμαστές. Πολλοί από τους συναδέλφους του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν.

Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Τον βρήκε νεκρό η κόρη του

«Μόνο ο Μαχαιρίτσας φώναξε δυνατά “Πόσο σε θέλω”… εμείς ούτε ψιθυριστά»

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η ανακοίνωση της οικογένειάς του για τον θάνατό του

Ανάμεσα σε αυτούς και η Ελένη Δήμου: «Για να τον αποχαιρετήσω πρέπει πρώτα να συνειδητοποιήσω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν είναι πια εδώ. Το σώμα του δεν είναι πια εδώ, γιατί φαντάζομαι ότι η ψυχή του θα παραμείνει εδώ, στην οικογένειά του, στο παιδί του. Τα τραγούδια του θα μεγαλώσουν και άλλες γενιές, γιατί υπήρξε ένα πολύ σπουδαίος δημιουργός. Είναι μια μεγάλη και σοβαρή απώλεια για τον χώρο μας. Καλό ταξίδι»!

Η τελευταία συνέντευξη του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: Τι τον κρατούσε «ζωντανό»

Συντετριμμένος είναι και ο Λάκης Παπαδόπουλος: «Μόλις το έμαθα. Δεν έχω δύναμη να μιλήσω. Ήταν πολύ καλός τραγουδιστής και μεγάλο ταλέντο. Φεύγουμε... Πάει τελείωσε», είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».  

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας πριν από 15 -20 ημέρες βρισκόταν στην Κύπρο και στο αεροπλάνο για Αθήνα συναντήθηκε με τον Γιώργο Μαργαρίτη. Οι δυο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό και τότε ο τραγουδιστής είπε στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα: “ Βρε Λαυρέντη όσες συναυλίες έχουμε κάνει τα τελευταία τρία χρόνια όλοι οι τραγουδιστές, έχεις κάνει εσύ μόνος σου. Ξεκουράσου λίγο”. Φαίνεται ότι αυτό τον κρατούσε στη ζωή».

Ένας πολύ καλός τους φίλος και συνάδελφος ήταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο τραγουδοποιός «έφυγε» τόσο ξαφνικά από τη ζωή. « Με αυτόν τον άνθρωπο έχουμε ζήσει πάρα πολλά χρόνια μαζί. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ήταν ένας χαμογελαστός άνθρωπος ακόμα και τις δύσκολες στιγμές. Έπεσε «βόμβα» στο μυαλό μου, δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο».

Κλείνοντας, ο Γιάννης Γιοκαρίνης είπε: «Γεια χαρά Λαυρέντη. Να είμαστε καλά να σε θυμόμαστε. Καλό ταξίδι Λαυρέντη».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top