Αποχωρεί κι άλλος παρουσιαστής από το Open;

Δυσαρεστημένος με την πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού

Open

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μουτσινά και του Ντέμη Νικολαΐδη, ακόμα ένα πρόσωπο του Open είναι έτοιμο να περάσει την πόρτα της εξόδου και να βάλει τέλος στη συνεργασία του με τον τηλεοπτικό σταθμό. Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό, ο οποίος ολοκλήρωσε μία επιτυχημένη χρονιά, παρουσιάζοντας την ψυχαγωγική εκποπμπή «Top Story».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Νέα ώρα, μεγαλύτερη διάρκεια ακόμη πιο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ. Κάθε Τετάρτη στις 00.30 @top_storygr @opentvgr

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Petros Kousoulos (@petroskousoulos) στις

 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, ο γνωστός παρουσιαστής είχε συνάντηση με τον επικεφαλής προγράμματος, Νίκο Κάλλη, ωστόσο παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων. Παρά το γεγονός ότι η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ο Πέτρος Κουσουλός φαίνεται να μην καλύπτεται πλήρως από τον ρόλο που του προτάθηκε για τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι επικεφαλής του καναλιού τού πρότειναν να συμμετέχει με μία ειδική ενότητα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου το Σαββατοκύριακο, η οποία πήρε το «πράσινο φως» και για τη νέα σεζόν.

Ο παρουσιαστής του «Top Story» φαίνεται να μην είναι ικανοποιημένος από αυτή την πρόταση και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με άλλα κανάλια, αναζητώντας νέα τηλεοπτική στέγη.

 

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top