Νίκος Μουτσινάς: Μετακομίζει σε νέο κανάλι;

Πού θα βρίσκεται τη νέα τηλεοπτική σεζόν ο παρουσιαστής

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η εκπομπή του «Για την παρέα» έκανε φέτος πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αγγίζοντας το 25%. Έτσι είχε κάθε λόγο να ζητήσει αύξηση μισθού για τους συνεργάτες του, όπως αποκάλυψε στον αέρα του «Happy Day» η Τίνα Μεσσαροπούλου. Μόνο που δε μάθαμε την απάντηση της διοίκησης. Το σίγουρο είναι ότι παράλληλα συζητάει και με άλλο κανάλι. 

Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, ο Νίκος Μουτσινάς αυτή τη στιγμή είναι στο OPEN με σύμβαση καθεστώτος 1 + 1 έτος, δεν έχει δηλαδή, ένα κλειστό διετές όπως έχει η Κατερίνα Καινούργιου.

Ωστόσο, στο τέλος αυτής της επιτυχημένης του σεζόν, ο παρουσιαστής δέχτηκε ενδιαφέρουσες προτάσεις από πολλά κανάλια. Του πρότειναν, μάλιστα, να του πληρώσουν και τη ρήτρα που έχουν στο συμβόλαιό του. Μία ρήτρα που αγγίζει τις 200.000 ευρώ.

Ο ΣΚΑΙ είναι ο τηλεοπτικός σταθμός που τον διεκδικεί τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή για να καλύψει τη ζώνη 15.00 – 17.00 με τη δική του εκπομπή, και φυσικά, «πακέτο» με τους συνεργάτες του. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top