Κώστας Ευριπιώτης: Συνάδελφοι και φίλοι τον αποχαιρετούν με λόγια καρδιάς

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο

Ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν ντόμπρος, ειλικρινής και με χιούμορ! Πάντα ήθελε να κάνει τους ανθρώπους να χαμογελούν, αλλά αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε.

Ευριπιώτης - Μπότση: Μαζί μέχρι το «τέλος» - Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη σε συγγενείς, συναδέλφους, αλλά και θαυμαστές. Πολλοί από τους συναδέλφους του θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς και η Χρυσούλα Διαβάτη: «Ο Κώστας ήταν πάντα ένα παιδί. Πολύ τρυφερός, πολύ γλυκός. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον. Ήξερα ότι δεν ήταν καλά, αλλά πίστευα ότι θα το ξεπερνούσε. Στεναχωρηθήκαμε όλοι από την είδηση του θανάτου του».

Ο Γιάννης Μπέζος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο. Άλλωστε ήταν ο Σμήναρχος, Κάκαλος του Γιώργου Βλάχου, από «Της Ελλάδος τα παιδιά».

«Ο Κώστας είχε το χαρακτηριστικό της στρατιωτικότητας, δηλαδή μία συμπεριφορά που έχουν οι άνθρωποι όταν βρίσκονται στον Στρατό. Ήταν ένα πάρα πολύ καλός ηθοποιός που έκανε σημαντικά πράγματα που λάμπανε. Αυτή η φρικτή αρρώστια μας στερεί ανθρώπους που είχαν παρόν, αλλά και μέλλον».

Κλείνοντας, ο Κώστας Βουτσάς μιλώντας και εκείνος για τον Κώστα Ευριπιώτη στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε: «Ανατρίχιασα όταν το έμαθα. Έχασα το κέφι μου. Πολύ καλός άνθρωπος, οικογενειάρχης και φυσικά πολύ καλός ηθοποιός. Είναι μεγάλη απώλεια».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top