Ευριπιώτης - Μπότση: Μαζί μέχρι το «τέλος» - Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα

Η σύντροφός του στάθηκε «βράχος» στο πλευρό του

Ο Κώστας Ευριπιώτης «έφυγε» από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο σε ηλικία 56 ετών. Μέχρι την τελευταία στιγμή είχε στο πλευρό του αγαπημένα του πρόσωπα. 

Πέθανε ο Κώστας Ευριπιώτης: «Ο ηθοποιός ήταν σε κώμα δύο εβδομάδες»

Όλο αυτό το διάστημα που ο δημοφιλής ηθοποιός νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σπηλιοπούλειο» η τελευταία σύντροφος της ζωής του, Λίλιαν Μπότση ήταν δίπλα του. Του κρατούσε το χέρι σε όλες τις δύσκολες στιγμές.

Λίλιαν Μπότση - Κώστας Ευριπιώτης / φωτογραφία NDP

Η καθηγήτρια χορού και ο ηθοποιός είχαν γνωριστεί τη δεκαετία  του ΄80, όταν εκείνη δίδασκε σύγχρονο χορό και κινησιολογία στη δραματική σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη. Τότε ο Κώστας Ευριπιώτης ήταν στην ίδια σχολή, καθώς σπούδαζε υποκριτική.

Καραβάτου- Κατσούλης: Το συγκινητικό «αντίο» στον Κώστα Ευριπιώτη

Θάνατος Κώστα Ευρυπιώτη: «Πατέρα θα είσαι πάντα το φως στη ζωή μας»

Τα βλέμματά τους διασταυρώθηκαν και μετά από λίγο καιρό έγιναν ζευγάρι. Οι δυο τους έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισαν να χωρίσουν.

Τόσο ο Κώστας Ευριπιώτης, όσο και η Λίλιαν Μπότση δημιούργησαν οικογένειες με διαφορετικούς συντρόφους, αλλά πάντα υπήρχε μια επικοινωνία μεταξύ τους.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε την Βάλια Κωστοπούλου, με την οποία απέκτησαν δύο γιους, τον Αδαμάντιο και τον Ίωνα, τους οποίους λάτρευε.

Ο Κώστας Ευριπιώτης και η Βάλια Κωστοπούλου πριν από 11 χρόνια αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Πάντα όμως τους ένωνε η αγάπη για τα παιδιά τους.

Η επανασύνδεση με τη Λίλιαν Μπότση

Λένε πως οι μεγάλοι έρωτες δεν τελειώνουν ποτέ και αυτό ίσχυε και στην περίπτωση του Κώστα Ευριπιώτη και της Λίλιαν Μπότση.

Κώστας Ευριπιώτης - Λίλιαν Μπότση/ φωτογραφία NDP

Οι δυο τους είχαν χωρίσει από τους συντρόφους τους και αποφάσισαν να σμίξουν και πάλι. 

Το ζευγάρι έζησε ευτυχισμένο για 11 χρόνια, μέχρι που ξεκίνησαν τα προβλήματα υγείας του ηθοποιού. Η σύντροφός του δεν έφυγε στιγμή από δίπλα του και όλο αυτόν τον καιρό τον εμψύχωνε.

Η νυν σύντροφος και η πρώην σύζυγος του διατηρούσαν καλές σχέσεις μεταξύ τους,. Μάλιστα, η Βάλια Κωστοπούλου τον είχε επισκεφθεί στο νοσοκομείο και είχε αναρτήσει στα social media φωτογραφία από τα γενέθλια του ηθοποιού.  Όλοι μαζί μία γροθιά. Ο Κώστας Ευριπιώτης, εκείνη και τα παιδιά τους. 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top