Eurovision 2019: Madonna και Φουρέιρα στο ίδιο ξενοδοχείο;

Η βασίλισσα της ποπ έχει τρελές απαιτήσεις

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τον τελικό της Eurovision και όλοι αναρωτιούνται αν στη σκηνή του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού θα δούμε τη Madonna.

H diva της ποπ έχει φτάσει στο Τελ Αβίβ μετά το όργιο φημών για αναβολή της εμφάνισής της. Βέβαια, όλες αυτές τις ημέρες δεν την έχει δει κανείς στο στάδιο να κάνει πρόβες.

Ακούγεται, λοιπόν, ότι οι συνεργάτες της έχουν κλείσει έναν ολόκληρο όροφο στο ξενοδοχείο όπου διαμένει και μάλιστα έχουν φτιάξει και ένα στούντιο που μοιάζει με τη σκηνή της Eurovision για να κάνει ανενόχλητη τις πρόβες της!

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν ότι οι απαιτήσεις της Madonna είναι υπερβολικές. Έχει ζητήσει να αλλάξει μέχρι και το πάτωμα, αφού δεν της αρέσουν τα led που υπάρχουν και στη θέση τους θέλει να δει κάποια λουλούδια, σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ελένη Φουρέιρα: «Θα πάω έξω από το δωμάτιο της Madonna και θα της χτυπάω την πόρτα»

Μιλώντας για τη Madonna, ο απεσταλμένος του Star στο Ισραήλ, συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα και τη ρώτησε αν την έχει πάρει κάπου το μάτι της.

Η νεαρή τραγουδίστρια δεν την έχει δει, αλλά πιστεύει ότι έχει πάει στο Τελ Αβίβ. Μάλιστα, έκανε και χιούμορ λέγοντας πως αν μένει στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνη δε θα μπορέσει να κοιμηθεί γιατί είναι ικανή να πάει έξω από το δωμάτιό της και να της χτυπά την πόρτα. Η Ελένη πρόσθεσε ότι αν τελικά δει τη Madonna στη σκηνή θα πάθει μεγάλο κακό. Θα της κοπούν τα πόδια!


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top