Τέλος το Survivor για τον ΣΚΑΙ;

Η σχέση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ περνάει... κρίση

Την ώρα που η Κατερίνα Δαλάκα είναι ένα βήμα προτού να... ξαναμπει στο Survivor κι η παραγωγή του reality επιβίωσης ψάχνει απεγνωσμένα διάσημα πρόσωπα να μπουν στο παιχνίδι για να... ανεβάσει τα νούμερά του, ήρθε ακόμα μια ήδη να ανάψει "φωτιές".

Ποια είναι αυτή; Όπως αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας "Στη φωλιά των ΚουΚου", η σχέση του Acun Ilicali με τον ΣΚΑΪ περνάει... κρίση και ο λόγος είναι τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του νέου κύκλου του Survivor που - όπως είναι αναμενόμενο- έχουν φέρει τριγμούς.

Σε αυτό "βοήθησε" αρνητικά και το ότι άλλαξε ημέρα προβολής η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» που αντί για Σάββατο προβλήθηκε στην prime time ζώνη της Παρασκευής και σημείωσε επίσης χαμηλά νούμερα.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος υπάρχει πάντα το σενάριο που θέλει τη συνεργασία τους να συνεχίζεται, αλλά και να... περιορίζεται ως προς τα project -είναι γνωστό ότι οι παραγωγές του Acun Ilicali καταλαμβάνουν όλη την prime time ζώνη του καναλιού.

Υπάρχει, πάντως, και η άλλη εκδοχή: η συνεργασία σταματάει και τα προγράμματα μεταφέρονται προς... Παιανία μεριά, μιας και το Open είναι ένας από τους υποψήφιους... μνηστήρες. 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή "Στη Φωλιά των ΚουΚου"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top