«Έφυγε σε μια νύχτα και την επόμενη μέρα παρουσίασε την εκπομπή η Μενεγάκη»

Πώς ξεκίνησε την καριέρα της η παρουσιάστρια

Λες το όνομα «Ελένη» και όλοι ξέρουν για ποια μιλάς. Μία είναι η Ελένη. Η Μενεγάκη. 28 χρόνια στην τηλεόραση δεν τα λες και λίγα. Η παρουσιάστρια που χρειάστηκε τόσο χρόνο για να καταφέρει να κερδίσει το στέμμα της «βασίλισσας» της πρωινής ζώνης, έγινε παρουσιάστρια σε μία νύχτα! Ήταν μοιραίο. 

Η καριέρα της ξεκίνησε από ένα πείσμα. Το πείσμα της Πόπης Χατζηδημητρίου. Ήταν το 1995 όταν ο ΑΝΤ1 της ανακοίνωσε ότι στον «Πρωινό Καφέ» θα βρίσκεται και ένα νεαρό κορίτσι, η Ελένη Μενεγάκη. Εκείνη - ως κεντρική - αρνείται να καθίσει μαζί της στον ίδιο καναπέ. Αυτή η άρνηση είχε ως αποτέλεσμα να δει και την πόρτα της εξόδου από το κανάλι... Η Πόπη έφυγε, η Ελένη ήρθε. Την αποκάλυψη έκανε η Μαρία Καλαβρία μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε».

«Η Πόπη Χατζηδημητρίου φεύγει μέσα σε μια νύχτα κι έρχεται την επόμενη μέρα το πρωί η Ελένη Μενεγάκη. Για πολλούς που δεν γνωρίζουν, τότε λένε στην Πόπη ότι θα είναι μαζί της κι ένα νέο κορίτσι, η Ελένη Μενεγάκη. Η Πόπη δεν το δέχεται και την επόμενη μέρα παρουσιάζει την εκπομπή η Ελένη. Εσείς το ξέρατε όλο αυτό;», ρώτησε η Έλενα Πολυκάρπου την Μαρία Καλάβρια, η οποία ήταν τότε μοντέλο στην πρωινή εκπομπή. 

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία αυτή την περίοδο έχει σχέση με τον 16 χρόνια μικρότερό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, απάντησε ως εξής: «Το γνωρίζαμε αφού ήμασταν μέσα στην εκπομπή. Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω λεπτομέρειες. Ξέρω ότι και η Πόπη ήταν ένα καταπληκτικό κορίτσι, πολύ καλό. Τώρα, για τους δικούς της λόγους που δεν ήθελε κάποια καινούρια κοπέλα, αυτό δεν μπορώ να το απαντήσω. Και από τις τρεις που έχω γνωρίσει και ήμασταν μαζί, είτε λέγεται Ρούλα ή Πόπη ή Ελένη, είναι γυναίκες με προσωπικότητα, τις οποίες θαυμάζω και τις τρεις».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top