Η Ερμίδου ξαναχτυπά: Νέα επίθεση στην Ξανθή

Ο Ρονάλντο του GNTM έδωσε συνέντευξη στη Μελέτη

Για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή -και τελικά να περάσει- στο GNTM, για τις συμπαίκτριές της και ειδικά για την Ξανθούλα, αλλά και για την προσωπική της ζωή μίλησε το βράδυ της Τρίτης η Ειρήνη Ερμίδου.

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του Next Top Model κάθισε στην πολυθρόνα του «Μετά τα Μεσάνυχτα» και μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για όλα.

Συμμετοχή στο reality μόδας δήλωσε για να δει τις δυνατότητές της, αλλά όταν μπήκε τελικά στο σπίτι του GNTM, το 20χρονο μοντέλο είδε πολλά πράγματα -κάποια τα περίμενε, κάποια όχι.

Ερμίδου αλά... γαλλικά: «Έφυγα κι έμειναν οι κοντές και οι κα...όλες»

Αν και η ίδια δεν ανήκε σε κάποια κλίκα, όλοι ήξεραν ότι υπήρχαν. «Είχαμε τα πάντα! Δεν το περίμενα να εξελιχθεί έτσι. Η αλήθεια είναι ότι επειδή είμαι έντονος χαρακτήρας, όταν μπήκα στο παιχνίδι είπα ότι δε θέλω να μαλώσω, αλλά όταν έβλεπα να γίνονται πράγματα άδικα εκεί ξεσπούσα [...] Η “τριάδα-φωτιά” ξεκίνησε από τις αρχές, όταν κατονομάστηκαν έτσι μόνα τους τα κορίτσια πριν μπούμε στο σπίτι. Μετά το συνεχίσαμε και εμείς για πλάκα και τελικά έμεινε έτσι. Υπήρχαν κλίκες στο Next Top Model», εξήγησε.

Ωστόσο, εκείνη έκανε παρέα με συγκεκριμένα κορίτσια και δεν έκανε με άλλα. Καλή ώρα με την Ξανθή Τζερεφού με την οποία είχε και έναν έντονο καβγά.

"Μαλλιοτράβηγμα" στο GNTM 2018: Καβγάς με... γαλλικά Ξανθής - Ερμίδου

«Στην Ελλάδα πιστεύω ότι το plus size δεν δουλεύει και δεν θα δουλέψει ποτέ γιατί έχουμε αυτά τα μυαλά. Είχα δει την audition της και με είχε κάνει να αισθάνομαι τόσο άσχημα και αδικημένη και είδα ότι εξαρχής βγήκε και είπε ότι είναι το διαφορετικό. Γιατί είσαι το διαφορετικό; Εγώ δεν σε βλέπω διαφορετική επειδή έχεις παραπάνω κιλά, από μόνη σου βγαίνεις και διαχωρίζεις τον εαυτό σου» είπε φανερά ενοχλημένη, σχετικά με το κατά πόσο ένα plus size μοντέλο σαν εκείνη θα μπορούσε να εργαστεί στη χώρα μας. 

Ειρήνη Ερμίδου: Πώς θέλει να είναι ο άνδρας;

Όσο για την προσωπική της ζωή; H πρώην παίκτρια του GNTM αποκάλυψε ότι προτιμά να την πέφτει εκείνη, παρά να της την πέφτουν, απλούστατα γιατί στην πρώτη περίπτωση, έχει κάνει εκείνη την επιλογή. "Εγώ όταν έβγαινα έξω, πάντα προτιμούσα εγώ να μιλάω και όχι να μου μιλάν. Προτιμώ να την πέφτω, παρά να μου την πέφτουν. Νιώθω πολύ περίεργα να έρθει κάποιος  να μου μιλήσει, γιατί νιώθω ότι αν δεν τον έχω δει εγώ ώστε να μου αρέσει πάει να πει ότι δεν μου αρέσει κανείς, οπότε δεν πρόκειται να με «ρίξει» με αυτά που θα πει. Είχα κάνει ερωτική εξομολόγηση στο γυμνάσιο, έφαγα το ακυράκι μου και δεν έχω στανιάρει ακόμα. Ενώ μπορεί να μου αρέσουν πολλά άτομα ταυτόχρονα, το συγκεκριμένο είναι αυτό που λες ότι μένει για πάντα στο μυαλό σου". Και πρόσθεσε: "Θεωρώ πολύ πιο όμορφους τους κοντούς άντρες, αλλά καλώς ή κακώς εμένα δεν μου κάνουν αυτοί, οπότε πηγαίνω αλλού. Έχω πολύ ψηλά στάνταρτ, τον θέλω ψηλό, να έχει πολύ έντονα χαρακτηριστικά, θέλω να παίζει σίγουρα ποδόσφαιρο. Η μεγαλύτερη μου σχέση δεν έχει κρατήσει ούτε 3 εβδομάδες".

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top