ΕΡΤ: Εκπαιδευτικοί μπήκαν στο στούντιο και διέκοψαν το δελτίο!

Την ώρα που ο πολιτικός συντάκτης, Γιάννης Φασουλάς, έδινε το ρεπορτάζ

Tριάντα εκπαιδευτικοί εισέβαλαν στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και προκάλεσαν την διακοπή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το βράδυ του Σαββάτου!

Την ώρα που ο πολιτικός συντάκτης, Γιάννης Φασουλάς, έδινε το ρεπορτάζ για το παρασκήνιο της συνάντησης Τσίπρα-Καμμένου αύριο το πρωί, άρχισαν να ακούγονται δυνατά χτυπήματα στην πόρτα. Όσο κυλούσαν τα δευτερόλεπτα γίνονταν και πιο δυνατοί. 

Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου διέκοψε τον ρεπόρτερ και πέρασε εκτάκτως για διαφημίσεις. 

Η μετάδοση του δελτίου συνεχίστηκε μετά από περίπου 30άλεπτη διακοπή με παρέμβαση των εκπαιδευτικών.

Η παρουσιάστρια εξήγησε ότι διέκοψαν καθώς έκαναν ντου αναπληρωτές καθηγητές. Λίγα λεπτά αργότερα η ΕΡΤ τους έβγαλε σε ζωντανή σύνδεση από διπλανό στούντιο για να μεταδώσουν το μήνυμά τους. 

Οι καθηγητές κατήγγειλαν την ΕΡΤ ότι παραβαίνοντας την αρχή δεοντολογίας, δεν παρουσίασε τους χιλιάδες διαδηλωτές στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε όλη τη χώρα, που χθες βγήκαν στους δρόμους ζητώντας μόνιμους διορισμούς. Επίσης, δεν έδειξε ούτε την αστυνομική καταστολή που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό διαδηλωτών, παρά μόνον προέβαλαν μεμονωμένα επεισόδια. 

Μεταξύ άλλων, υπογράμμισε ότι οι αναπληρωτές καθηγητές θέλουν να ενώσουν τις φωνές τους με όλους τους εργαζόμενους, αλλά και τη νεολαία, ενώ κάλεσαν σε νέα κινητοποίηση στα Προπύλαια, τη Δευτέρα, στις 13.30.

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top