Άση Μπήλιου: Επιστρέφει το «Stars System»!

Στις 14:00 στο Star

Πρώτη δημοσίευση:10-01-2019 12.09

Πρεμιέρα θα κάνει σήμερα Σάββατο στις 12 Ιανουαρίου στις 14:00 στο Star η Άση Μπήλιου με την εκπομπή της «Stars System». 

Λίγες ημέρες μετά την έλευση του 2019, η επιτυχημένη εκπομπή της αγαπημένης αστρολόγου, που μετρά ήδη 11 χρόνια προβολής, επιστρέφει!

Η Άση Μπήλιου θα κάνει τις ετήσιες προβλέψεις της και θα αναφέρει όλα τα θετικά διαστήματα για κάθε ζώδιο ξεχωριστά. Τι προμηνύουν οι εκλείψεις στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, τι σηματοδοτεί ο απρόβλεπτος και ανατρεπτικός Ουρανός, που θα μείνει στο ζώδιο του Ταύρου έως το 2025 αλλά και το τετράγωνο, που σχηματίζει ο Δίας με τον Ποσειδώνα, για κάθε ζώδιο;

Φέτος η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και έχει εμπλουτιστεί με νέες στήλες και πρόσωπα.

Έτσι εκτός από τις διεξοδικές προβλέψεις για κάθε ζώδιο, η Άση Μπήλιου εγκαινιάζει τη νέα ενότητα «astrotainment», με συνεργάτιδα την αστρολόγο Άντζελα Τίκη. Σε αυτή την ενότητα η Άση Μπήλιου μαζί με την Άντζελα Τίκη,  θα προσεγγίζουν θέματα και πρόσωπα της επικαιρότητας με αστρολογική ματιά. 

Οι καλεσμένοι της εκπομπής, θα είναι πρόσωπα, που θα προτείνει το τηλεοπτικό κοινό και θα …υποβάλλονται σε ερωτήσεις, που θα αφορούν στον αστρολογικό τους χάρτη, αναλύοντας τα χαρακτηριστικά τους μέσα από το «πλανητικό» τους προφίλ.

Επίσης, θα υπάρχουν αφιερωματικά βίντεο στα ζώδια και τις πλανητικές όψεις, αστρολογικά πορτραίτα διάσημων και συναστρίες τους, αλλά και αναφορές στην ιστορία της αστρολογίας και τη σχέση της με την αρχαιότητα και τη μυθολογία.   
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top